Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Pronájem - nebytové a skladové prostory. Chov, porážka, porcování, velkoobchod, maloobchod - drůbež - drůbež celá i porcovaná. Rostliná výroba. Lesnická činnost.

Autorizovaný dovozce a distributor firmy BOSCH Heimtiernahrung. Prodej: - krmiva pro psy a kočky - vitaminové a karotenové koncentráty. Chovatelská stanice německých ovčáků. Prodej psů.

Práce: - těžba, přibližování dřeva - pěstební činnost - rizikové kácení dřevin

Pěstování: - žampiony Zámečnictví, výroba: - tenisové a volejbalové sloupky

Živočišná výroba: - chov hospodářského zvířectva Prodej: vejce, slepice, kuřice (2x ročně), dobytek, ryby, prodej masa, hovězí maso v 1/4, vepřové maso v 1/2, jatečná prasata, kachny (1xročně), bažanti stáří 8-10 měs. (1xročně). Rostlinná výroba: - pěstování polních plodin a jejich prodej: pšenice ječmen oves ...

Kozí a ovčí farma - chov zvířat - výroba kozích sýrů.

Obchodní zastoupení produktů Pentakeep pro zemědělství a zahradnictví.

Velkosklad cibule. Velkoobchod: - prodej obalového materiálu P&M Nepomuk - prodej propan butanu - prodej uhlí. Zemědělská výroba: - prodej: - prasata - obiloviny - hořčice.

Zahradnictví: - provádění zahradních a parkových úprav - pěstování květin okrasných rostlin a dřevin - vazba věnců a kytic.

Ubytování -celková kapacita 10 osob -2 a 3lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Biofarma Chov: -ovce -kozy Mlékárna - kozí sýry, mléko, tvaroh. Prodej: - jehněčí maso - čerstvé bylinky - sirupy - marmelády.

Čištění, sušení, skladování: - obiloviny

Činnost: - zemědělská, lesnická rekultivace - údržby zeleně - hydroosev - ořez stromů, rizikové kácení - pěstební činnost v lesích

Služby: -ekologická kozí farma Výroba, prodej: -mléčné výrobky

Výroba a prodej: - hrnkové rostliny - okrasné květiny - letničky

Maloobchod, prodej: - zemědělské komodity - hnojiva - pesticidy - osiva - hutní materiál - chovatelské potřeby.

Obchod s pesticidy a zemědělskými komoditami Prodej a servis zemědělské techniky firem TECNOMA (Francie), AIMO KORTTEEN KONEPAJA OY (Finsko), AKP s.r.o. (Česká republika), JUNKKARI OY (Finsko) - postřikovače, stroje na zpracování obilí, řezačky, krmné míchací vozy, CASE, SILOKING, HORSCH, MUTHING, JEANTIL a další Obchod s konzervačními ...

Práce: - údržba zeleně - výsadba zeleně - lesnictví - zalesňování

Ekololocky hospodařící zemědělská farma. Chov krav, skotu, koní.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Výroba, aplikace: - komposty a rekultivační substráty

Chovatelská stanice s dlouholetou tradicí - kavkazský pastevecký pes

Výroba - biomasa ze zbytkové dřevěné hmoty Lesnické práce