Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Velkoobchod, export, import: - sójový šrot - rybí moučka - zemědělské plodiny - řepka, ječmen, hrách, kukuřice, hořčice - mražené a chlazené maso - drůbeží, rybí, vepřové - mléko - těžká chemie (asfalt, topný olej) - volně ložený cement.

Zemědělská rostlinná výroba. Soukromý zemědělec Zemědělské práce: - orba, příprava, setí -kombajnová sklizeň CASE 8010. Traktorová doprava.

Oprava, servis: - zemědělské stroje - generální opravy traktorů Zetor - opravy vozů Avia Agroslužby: - sklizňové práce řezačkou - sklizňové práce kombajny

Společnost Pila Nošovice s.r.o. vyrábí a prodává řezivo. Nabízíme impregnace, hoblování i sušení řeziva včetně palet či obalových prvků. Provádíme krovy na klíč. Zaměřujeme se také na zajištění těžebních prací, dodávky pilin, prodej otopného paliva a další.

Koňská farma, jízdárna: -ubytování, penzion -prázdninové apartmány -pro ubytované k dispozici stylová restaurace -možnost sváteční tabule -vyjížďky v sedle, projížďky na koních -ustájení koní -obchod s jezdeckými potřebami.

Tlapkání - web, podcasty, rady a další užitečné informace ze psího světa.

JUHAS DP s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej brambor, cibule, sezónní zeleniny a na prodej hnojiv a substrátů.

Pořez, těžba a zpracování dřeva: - listnatá a jehličnatá kulatina Pila, dodávky řeziva: - smrkové, borové, modřínové, dubové, bukové a jiné. Výkup a prodej kulatiny. Sušení řeziva.

Šlechtění - zemědělské plodiny

Zaměřujeme se na zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby. Pěstujeme a vyrábíme obiloviny, brambory, krmiva a krmné směsi. Chováme prasata.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Provozovna: -Dobelice, tel.: 515323409.

Zemědělská výroba. Provozovny živočišné výroby: -Horní Břečkov, tel.: 515291252 -Lesná, tel.: 515291250 -Onšov, tel.: 515291256 -Vracovice, tel.: 515291253.

Venkovská zahrada pěstuje vlastní květiny a vytváří z nich kytice, mimo zahradní činnost a květinářství také vyrábí z lokálních potravin a své produkce různé výrobky. Jedná se o paštiky, sirupy, džemy a pečené čaje.

Prodejna zaměřená na přírodní zdravou stravu psů a koček BARF. Naleznete u nás široký výběr masa, kostí, vnitřností, příloh k masu, doplňků stravy a šetrně sušených pamlsků.

Společnost AGRA GROUP a.s. se zabývá výrobou hnojiv jak pro pro zemědělské využití. Díky široké škále převážně inovativních produktů se řadíme mezi přední české výrobce hnojiv. Poskytujeme také profesionálníc konzultační služby, zejména pak komplexní poradenství v oblasti polních plodin prostřednictvím sítě regionálních zástupců. Dlouhodobě ...

Rostlinná a živočišná zemědělská výroba.

Zemědělská výroba, prodej: -zemědělské produkty. Chov prasat.

Hledáte profesionální firmu, která se zaměřuje na přípravné, dokončovací a zemědělské práce v oblasti Mělníka a jeho okolí? Potom je pro vás tím správným řešením společnost ASIK ŽUK s.r.o. Rádi vám pomůžeme jak s přípravnými tak i dokončovacími a zemědělskými službami. S našimi špičkovými službami a kvalifikovaným týmem jsme připraveni vám ...

Vítejte v Zeleném Ráji, kde se váš sen o krásné zahradě stává skutečností. Naše zahradnictví vám přináší nejen odborné zahradnické služby, ale i inspiraci pro vytváření živoucích prostor, které rozjasní každý váš den.

Václav Kozák se zaměřuje na pěstování a sadbu různých druhů česneků.

Zemědělské družstvo Hodonice je zemědělská společnost hospodařící na bezmála 2000 ha zemědělské půdy. Jedním z hlavních zaměření je i pěstování révy vinné, které má v naší společnosti mnohaletou tradici. Celková rozloha vinic je 120 ha a nacházejí se v katastru obcí Hodonice, Tasovice a Krhovice. Rostlinná výroba, autodoprava, opravy ...

Firma FABIO PRODUKT spol. s r.o. se sídlem v Holíně u Jičína je předním výrobcem rostlinných olejů v České republice. Jejich široká nabídka produktů zahrnuje jak potravinářské oleje, tak i oleje pro technické využití a krmiva. S důrazem na kvalitu a udržitelnost, firma FABIO PRODUKT klade velký význam na ekologickou stránku výroby, což dokládá ...