Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Rostlinná výroba. Živočišná výroba. Služby v zemědělství, polní a sklizňové práce.

Ekologická farma. Chov zvířata: -koně -ovce -prodej jehňat: jateční, na výpas. Zemědělská výroba, obhospodařujeme cca 200 hektarů. Pěstování: -obiloviny: pohanka, špalda (osivo) -pícniny -luskovinoobilní směsky (na zrno, v senážních balíkách) -pohanka -špalda.

Zemědělská společnost - výroba a prodej dopravních značek - rostliná a živočišná výroba - polní a zemní práce.

Výškové práce - rizikové kácení stromů - péče o zeleň - nátěry střech - odstranění sněhu - veškeré stavební dokončovací práce - opravy komínů.

Rostlinná a živočišná výroba.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tržní ryby a výrobky z nich -jatečné kachny a kuřata. Sportovní rybolov, myslivost.

Výroba živočišných a rostlinných produktů.

Lesnictví a pěstební činnost.

Činnost: - kozí a ovčí farma Výroba: - lněné oděvy Cvičení: - jóga

Ekologická farma Arnika - chov skotu, ovcí a čistokrevného huculského koně - projížďky na koních - hipoterapie

Lesnictví: - pěstební činnost - těžební činnost Služby: - přeprava dříví Prodej: - palivové dřevo

Rostinná a živočišná výroba. Ekologická farma.

Ranč: -jezdectví Restaurace. Maloobchod, prodej, e-shop: -biomaso

ART-Zahradní architektura: -rozsáhlý servis v oboru zahradní architektury -zpracování projektové dokumentace a kompletní realizaci a údržbu Prodej: -pěstování a prodej okrasných a ovocných rostlin -sortiment jehličnaté, listnaté dřeviny Realizace sadovnických úprav: -rodinné zahrady, firemní objekty, veřejná zeleň, parky, ...

Služby: - lesní školka - projekce, realizace veřejné, soukromé i komerční plochy a zahrady - těžba dřeva Zahradnictví, prodej: - okrasné a užitkové rostliny - květináče, hnojiva, drobné nářadí Prodej surového dříví

Služby: -poradenství v oblasti chovu prasat. -veterinární, léčebná činnost v chovech prasat. -znalecké posudky zdravotní stav, výživa, chov prasat. -školení pro odbornou veřejnost (chov prasat).

Prodej: - hnojiva - minerální a solné lizy - stavební materiál - mulčovací kůra, rašelina, substráty - nářadí

Služby: - zemědělské práce - ochrana a výživa rostlin - sklizeň obilovin moderními kombajny - příprava půdy a setí minimalizační technikou - rozmetání chlévské mrvy - nákladní autodoprava

Služby: - zemědělské práce - polní a sklizňové práce Maloobchod, prodej, bazar: - zemědělská technika - náhradní díly Prodej: - spojovací materiál - akumulátory

Jezdecký areál, agroturistické centrum, služby: - ustájení koní - vyjížďky na koních - výcvik jezdců a koní - tábory