Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Ekologická farma, chov: - skot plemene Highland - koně pro rekreační využití Prodej: - maso z vlastního poražené kusu skotu

Služby: PROFESIONALNÍ SKLIZEŇ CUKROVKY - Díly a servis sklízecích strojů na řepu - sklizeň cukrovky, čekanky a celeru stroji HOLMER a ROPA - odvoz cukrovky od stroje Další provozovna: -Hradec Králové, Stavební 889, tel.: 495406890, 495406898.

Rostlinná výroba Chov: - zemědělská zvířata Bioplynová stanice

Pěstování a prodej - brambory - cibule - zelí - zelenina

Penzion: -kapacita 21 lůžek a 3 přistýlky. -4 dvoulůžkové a 1 jednolůžkový pokoj. -4 apartmány. -TV, WIFI na pokoji. -možnost jízdy na koních v areálu, dle dohody. Restaurace: -kapacita 50 míst. -letní terasa s kapacitou 30 míst. -česká kuchyně. Chov: -koně EQUUS KINSKÝ.

Práce: -sádrokartonářské práce. -montáž kazetových podhledů. Včelařství, chov matek.

Služby, ubytování: - penzion - restaurace - prodej chovatelských potřeb - jízdárna

Služby: -poradenská činnost pro chovatele skotu -zemědělské technologie a techniky v oblasti chovu skotu. - výroba stájové technologie na zakázku

Chovatelská stanice Valentinka pro čistokrevné jezevčíky.

-Poskytování služeb pro hospodaření v lesích a pro myslivost

Společnost se zabývá lesním hospodářstvím ve městě Dvůr Králové nad Labem a jeho okolí. Spravujeme lesy, lesní pozemky a rybníky patřící městu Dvůr Králové nad Labem. Nabízíme štípané palivové dříví a ubytování apartmánového typu v hájence (obec Kocbeře nedaleko Dvora Králové nad Labem).

Prodej: - zahradnické potřeby - osiva - sadby a rostlinné výpěstky

Služby: -ubytování -ustájení koní -svezení na koni -výuka jízdy na koni -výcvik koní -přeprava koní

Silniční doprava. Lesnická činnost (lesnické práce, obchod se dřevem).

Chov a prodej - akvarijní ryby Symphysodon discus a Pterophyllum altum

Pěstujeme a prodáváme sazenice lesních i okrasných dřevin, vánoční stromečky, řízky a sazenice rychlerostoucích japonských topolů. Přijďte si vybrat vánoční stromek! Lesní školka, vánoční stromky Nekoř

Služby: - zahradnictví Služby: - účetnictví tel.: 776 775 824

Výroba, internetový obchod, e-shop: -krmiva pro akvarijní ryby značky SAK. -akvaristické potřeby.

Kompletní ůprava pejsků všech plemen .Stříhání, trimování, koupání, česání. Prodej chov.potřeb a psí kosmetiky. Kurzy stříhání. Čištění análních žlázek, zkrcování drápků. U nás můžete v příjemném prostředí posedět a být při úpravě Vašeho psího miláčka.

Vývoj, výroba: -organická hnojiva

Chovatelská stanice: - Anglický Buldok