Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Nákup a prodej produktů pro zemědělství, rybářství, lesnictví a zahradnictví.

Činnost: - chovatelská stanice Mallorská doga - ubytování pro psy

Služby - poradenství v oblasti lesnictví

Návrhy, projekce, realizace, služby: - zahrady - údržba zeleně Zahradnictví, pěstování: - zelenina - okrasné dřeviny - balkónové rostliny - letničky, trvalky Floristické práce, vazba květin.

Štípané dřevo: -dodáváme nařezané na běžné rozměry 25, 33, 40 a 50 cm. -rovnané na paletách a stažené páskou -na paletě balené sypané -sypané

Služby: -sklizeň zemědělských plodin

Statek Nečín. Služby: -ustájení koní. -přeprava koní. Výuka: -jízdy na koni. -jezdecké kurzy.

Pořádání: -jezdecké kurzy. -dětské tábory s jízdou na koni.

Služby: - pěstování sazenic lesních stromků - zemědělství - výkup, bourání a zpracování zvěřiny

Pěstování a prodej: - veškeré ovocné stromky - rybíz - angrešt - vinná réva - skořápkoviny - růže - sezónní prodej jablek, meruněk, třešní i jiného ovoce

Chov, prodej: - masný skot Salers Prodej: - bio maso Ubytování: - penzion

Služby: -diagnostika ochrany rostlin -laboratoře, výzkum.

Zahradnictví, květinářství Sezónní prodej rostlin a květin Zahradnické potřeby Zahradnické služby Poradíme jak vše následně pečovat