Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Poskytování služeb pro hospodaření v lesích a pro myslivost

Prodej zahradnických potřeb, květin, okrasných stromů a keřů

Naše služby: - těžba dřeva - prodej a výkup dřeva - prodej řezivo.

Jezdecká stáj Ustájení koní a výcvik jezdců pro veřejnost Parkurové soutěže

Chovatelská stanice - velký švýcarský salašnický pes

Chovatelská stanice: - AMERICKÝ KOKRŠPANĚL

Penzion - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje - sprcha, WC - celková kapacita ubytování 27 lůžek - možnost pořádání firemních akcí, svateb, narozeninové párty Restaurace - možnost pořádání firemních akcí, svateb, narozeninové párty Jízda na koni - vodění dětí na koni - ustájení koní Solná jeskyně

Jezdecký klub: -chov koní, koně, český teplokrevník -poskytování služeb, služby v oblasti chovu koní -ustájení sportovních i rekreačních koní-stáje, stáj. -soukromý zemědělec

Služby: - chovatelská stanice Německých a Belgických ovčáků - hotel pro psy

Zahradnictví, květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané -dekorační -dekorativní dřeviny -cibuloviny -pokojové, balkonové květiny -zemina -vazby květin. Rozvoz až do domu ve Zlíně a okolí. Bylinná lékárna: - prodej bylinek.

Dodávka - herbicidy - insekticidy - fungicidy - mořidla

Údržba drážní vlečky Rostlinná výroba Živočišná výroba

Pila, pilařská výroba. Zpracování a impregnace dřeva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevo. Lesnicko-dřevařské práce: - lesnická prvovýroba - skladová manipulace - pořez vlákniny - palivové dřevo - zbytky, odřezky.

Zahradnické práce Lesnické práce

Psí škola. Výcvik psa na: - lov - ochranu a obranu - stopaře. Tanec se psem. Sportovní kynologie. Přípravy na výstavu. Základní poslušnost. Program převýchovy psa.

Chovatelská stanice mývalých koček rasy Maine Treasure. Nabízíme chovné. - kočky a kocoury - koťata a dorost - kastráty.

Nabízíme skalničky, trvalky, letničky, bylinky, okrasné keře, pnoucí rostliny, okrasné trávy, vodní rostliny, jehličnany a ovocné stromky. Dále drobné ovoce, substráty, zahradní nářadí, svíčky, keramiku, dárkové poukazy a jiné.

Velkoobchod, dovoz, distribuce, prodej: -přípravky pro hospodářská zvířata

Veterinární lékárna, dietní krmiva a chovatelské potřeby Prodej - léčiva a doplňky stravy pro zvířata - veterinární diety - krmiva - chovatelské potřeby, vodítka, obojky, hračky, steliva

Zemědělská výroba: -rostlinná -réva vinná na 80 hektarech vinic -sady-jabloně, jablka tel:518335618 -okrajově také živočišná-vepřové, skot. Výroba, prodej: -lahvová vína-jakostní, s přívlastkem, slámové víno -sudová vína. Prodejna vína ve vinném sklepě okraj Strážnice: -tel:518334775 Čerpací stanice, ...

Zemědělské družstvo. Výroba: - živočišná - rostlinná.