Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Opravy a motorová vozidla Opravy a motorová vozidla Výroba - produkty rostlinné výroby Opravy a údržba - zemědělské stroje

Činnost technických poradců v zemědělství a lesnictví Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti

Psí salon. Chovatelská stanice CEDERIKON: - Peruánský naháč Všejany – Vanovice Na Obci 161

Zemědělská výroba - rostlinná a živočišná výroba - soukromý zemědělec

Nákup a prodej jatečních zvířat pro masokombinát.

Prodej, skladování: -zemědělské komodity -pšenice -ječmen -kukuřice -řepka -hořčice

Farma, služby, ubytování: - penzion - jízda na koních - možnost pořádání škol v přírodě

Dodávka: -krmné směsi pro hospodářská zvířata. -krmiva pro psy, kočky. Poradenství v chovu a výživě prasat.

Chovatelská stanice: - AMERICKÝ STAFORDŠÍRSKÝ TERIÉR - STAFORDŠÍRSKÝ BULTERIÉR

Zemědělství. Výroba: -živočišná -rostlinná.

Zemědělská výroba - živočisná a rostlinná výroba - chov skotu

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Koupě a pronájem jehličnatého i listnatého lesa.

Chovatelská stanice IRISH ANGEL: -český teriér

Integrované krajinné hospodářství Myslivost Střelnice Lesnictví a lesnické služby Lesní školka a produkce sazeniček Ekologické zemědělství.

Těžba a prodej písku a štěrku, výroba průmyslových chemikálií a hnojiv. Práce (stavební):přípravné pro stavbu, odstraňování odpadních vod a pevného odpadu Realitní kancelář:prodej, pronájem nemovitostí. Pronájem a půjčovna strojů a přístrojů. Těžba a prodej písku.

Agropodnik Prodej průmyslových hnojiv Odborné poradenství ve výživě a hnojení Výroba směsných hnojiv na mísírně Doprava pevných, kapalných a sypkých materiálů Variabilní aplikace hnojiv a vápenců stroji Terra Gator Chemická ochrana rostlin samojízdnými postřikovači Ro Gator Sklizeň plodin mlátičkou John Deere Mapování ...

Zemědělská výroba rostlinná a živočišná. Služby: nákladní automobilová doprava a práce s autojeřábem. Vedení rekreačního střediska KATKA

Farma, služby: - ustájení koní - kurzy jezdectví