Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Hledáte ve svém okolí firmu, která se zabývá zemědělskou a rostlinnou výrobou? Hledáte pronajímatele skladových prostor? Pokud ano, v tom případě se obraťte na nás! Jsem soukromý hospodařící rolník na Českobrodsku a okolí. Nabízím pěstování a prodej obilí a jiných kulturních plodin. Dále se věnuji obchodu s komunitami a pronájmu skladových ...

Jsme velkoobchodní firma zabývající se dovozem a distribucí krmiv a potřeb pro psy, kočky, hlodavce, ptáky a rybičky. Nabízíme bohatý sortiment 3600 položek zboží zn. TRIXIE, ANIMONDA, CHICOPEE, GENESIS, ADVANCE, BREKKIES, SANAL, klece INTER-ZOO, konzervy PET, italské konzervy a paštiky MONGE, ASTOR, REX, MARCHIORO, MPS, GRANUM, AVICENTRA a mnoho ...

Činnost: -lesnická činnost -pilařská výroba -dřevovýroba -stavební řezivo, krovy -tesařské práce -broušení kotoučů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Zahradnictví Neratovice. Prodej - zahradnická chemie - keramické nádoby Zahradnictví - stromy - keře - trvalky - letničky - skalničky - hnojiva - substráty Pěstování - osiva - cibuloviny

E - shop - semena Realizace - zahradnické služby Výroba a balení - osiva

Velkoobchod - komponenty pro stimulaci růstu zemědělských a lesních kultur TRISOL

Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.

Pobočka - nákupní sklad. Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.

Silo. Velkoobchod, maloobchod, prodej, nákup, skladování: - obiloviny - olejniny - ostatní zemědělské plodiny - krmiva. Výroba: - krmné suroviny, směsi (krmiva) - extrudací a lisováním. Činnost závodové dopravy a dopravy podle objednávky, včetně kamiónové přepravy. Laboratorní a rozborová činnost. Příjem a expedice vagónových ...

Velkoobchod, prodej: -obilí, BIO obilí -krmiva. Sklad velkoplošného materiálu: -dřevotříska surová, dýhovaná -lamino -překližka -laťovky -parapety -sololit.

Zahradnictví - balkónové rostliny - okrasné dřeviny - ovocné stromky

Prodej -květiny řezané a hrnkové - dárkové zboží - zahradnické potřeby - hnojiva a chemické postřiky - osivo a sazenice - obaly a truhlíky - dárková keramika, svíčky Květinářství - květiny svatební, smuteční, dárkové, hrnkové a netradiční( z klobás, ovoce-zeleniny, bonbónů, drogérie atd.) - aranžmá ...

Zemědělské družstvo. -živočišná výroba.

Jezdecký klub. Jezdecký kroužek a výuka jízdy na koních.

Hnojení a ochrana rostlin. Prodej hnojiv a agrochemikálií. Zemědělská laboratoř - rozbory vody, půd, rostlin. Prodej uhlí, písku a nafty. Tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava.

Prodej hnojiv a agrochemikálií. Prodej uhlí a písku. Těžba a prodej bílého dolomitického vápence. Tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava.

Specializovaný prodej svářecí techniky (komplexní sortiment). Pneumatiky všech rozměrů a typů. Náhradní díly ZETOR, AVIA, LIAZ. Autobaterie Baner. Oleje Valvoline, Paramo, Hekra. Zemědělské potřeby, ochranné pomůcky. Úplný sortiment hnojiv a pesticidů.

Maloobchod,prodej: -potraviny -ovoce,zelenina -uzeniny -pečivo -drogerie -průmyslové zboží.