Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Velkoobchod - komponenty pro stimulaci růstu zemědělských a lesních kultur TRISOL

Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.

Silo. Velkoobchod, maloobchod, prodej, nákup, skladování: - obiloviny - olejniny - ostatní zemědělské plodiny - krmiva. Výroba: - krmné suroviny, směsi (krmiva) - extrudací a lisováním. Činnost závodové dopravy a dopravy podle objednávky, včetně kamiónové přepravy. Laboratorní a rozborová činnost. Příjem a expedice vagónových ...

Pobočka - nákupní sklad. Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.

Velkoobchod, prodej: -obilí, BIO obilí -krmiva. Sklad velkoplošného materiálu: -dřevotříska surová, dýhovaná -lamino -překližka -laťovky -parapety -sololit.

Zahradnictví - balkónové rostliny - okrasné dřeviny - ovocné stromky

Prodej -květiny řezané a hrnkové - dárkové zboží - zahradnické potřeby - hnojiva a chemické postřiky - osivo a sazenice - obaly a truhlíky - dárková keramika, svíčky Květinářství - květiny svatební, smuteční, dárkové, hrnkové a netradiční( z klobás, ovoce-zeleniny, bonbónů, drogérie atd.) - aranžmá ...

Zemědělské družstvo. -živočišná výroba.

Jezdecký klub. Jezdecký kroužek a výuka jízdy na koních.

Hnojení a ochrana rostlin. Prodej hnojiv a agrochemikálií. Zemědělská laboratoř - rozbory vody, půd, rostlin. Prodej uhlí, písku a nafty. Tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava.

Prodej hnojiv a agrochemikálií. Prodej uhlí a písku. Těžba a prodej bílého dolomitického vápence. Tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava.

Specializovaný prodej svářecí techniky (komplexní sortiment). Pneumatiky všech rozměrů a typů. Náhradní díly ZETOR, AVIA, LIAZ. Autobaterie Baner. Oleje Valvoline, Paramo, Hekra. Zemědělské potřeby, ochranné pomůcky. Úplný sortiment hnojiv a pesticidů.

Maloobchod,prodej: -potraviny -ovoce,zelenina -uzeniny -pečivo -drogerie -průmyslové zboží.

Ranč, jízdárna, jezdecký klub. Služby: - ustájení koní jiných majitelů.

Chov: - ovce (masné plemeno). . Velkoobchod, prodej: - jehněčí maso balené - jehněčí masné výrobky (klobásy, šunka).

Servis: - stavebnictví - lesnictví - krajinotvorba a zahradnictví (ochrana životního prostředí).

Naše služby: - rostlinná výroba - ovocnářství - opravy a výroba zemědělské techniky.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Rostlinná a živočišná výroba.

Pěstění, velkoobchod, prodej: - zelenina - brambory - celer - cibule - kedlubny - mrkev, petržel - pór - ředkvičky - saláty, zelí - ostatní

Hotel pro psy a kočky. Psí hotel. Hotel pro zvířata v krásném a klidném prostředí nedaleko Pardubic. Pro vaše miláčky zde máme k dispozici rozlehlou zahradu a ubytování jak ve venkovních kotcích, tak i v místnostech různých velikostí s podlahovým topením a vlastním výběhem. Pro kočky zde máme k dispozici místnost s podlahovým topením, vybavenou ...