Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zpracování a rozvoz: - brambory (loupané, vakuované, krouhané, vařené) - kořenová zelenina (loupaná, krouhaná). Sídlo firmy: - Lipník nad Bečvou, Mánesova 1382.

Výroba a prodej drůbeže (živé): - krůty - kuřice - kachny - husy - kuřata brojlery.

Chovatelská stanice - britská modrá kočka.

Statek - Vlčice. Zemědělská činnost. Zemědělská výroba: - rostlinná produkce - obiloviny (potravinářská pšenice, ječmen, řepka olejná, mák) - živočišná produkce - chov masného skotu, ovcí.

Provoz internetového portálu Cegelo. Evidence čistokrevných psů Inzerce čistokrevných psů a štěňat Registr chovatelů a majitelů čistokrevných psů Registr kynologických organizací

Chov hospodářských zvířat.

Prodej výdejníky, POU, filtrační systémy a pítka. Profesionální odvlhčovače. Přírodní a značkové balené vody.

Pěstování a prodej: - brambor - obilovin - medu.

Těžba - dřevo Lesní práce pomocí traktoru

Zemědělská výroba: -rostlinná -pěstování a prodej obilovin, slunečnice, vinná réva. Ovocnářská školka-ovocné stromky, keře: -jabloně, hrušně, švestky, renklódy, višně, třešně, meruňky, roubované ořešáky, rybíz, angrešt, růže, okrasné jehličnany. Prodej ND pro zemědělské stroje, na traktory ZETOR Rotační a žací stroje Rozmetadla, pluhy, ...

Prodej - substráty - hnojiva Návrhy - zahrady - zahradnictvívelkoobchod a maloobchod - rostliny okrasné, užitkové - květiny řezené i hrnkové

Ustájení pro koně s celodenní péčí.

Lesnická činnost a dřevoobchod: - palivové dřevo - štípaná polínka - rovnané dřevo

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -krmiva všeho druhu -krmné maso, rýže, těstoviny. Služby: -dovoz zboží do prodejen.

Pěstování, prodej a distribuce okrasných dřevin.

Zemědělská výroba -rostlinná: -obiloviny, olejniny -živočišná: -chov prasat pro masokombináty.

Zverimex. Maloobchod, prodej: - krmiva - chovatelské potřeby.

zemědělská výroba : -produkce meruněk (SISPO) -produkce lučního sena pro koně -produkce krmného ovsa -produkce jatečných jehňat -produkce včelího medu Zahradnické služby: -návrhy a realizace sídelní a krajinné zeleně -revitalizace krajiny -zahrady na klíč.

Společnost Acre.cz se zabývá pěstební a realizační činností parků, závlahy, jezírek, rostlin, zhotovení mlatové cesty a štětované cesty.