Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Soukromá farma chovu koz Žalmanov. Ekologická farma v karlovarském kraji, základní stádo 100 koz. Chovná i užitková kůzlata, kozí mléko a sýry. Skot, kravské mléko a sýry. Koně Hafling. Pracovní psi Border collie.

Nehtové studio. Služby: - manikúra: - suchá manikúra - francouzská manikúra - P-SHINE - akrylové - pryskyřicové nehty - gelové nehty - masáže rukou, automasáže - parafínové zábaly. Chovatelská stanice DOUX DORLOTE: - britské krátkosrsté kočky.

Prodej: - lisy, čerpadla, kvasinky a potřeby pro pěstitelské pálení - nabídka enzymů, živných solí, kvasných zátek, odpěňovačů, ručního refraktometru IMF pro měření cukernatosti - poradenství.

Prodej palivového dříví, částečně nachystané dřevo, výřezy 3 a 4m, metrová polena - dub, a buk. Hotová štípaná polínka, jehličnatá, listnatá, manipulační zbytky. Celé surové kmeny, samovýroba. Prodej truhlářského řeziva. Obora Radějov - Obora se navíc nachází v Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. V oboře lze zde potkat především zvěř ...

Komplexní služby v oblasti životního prostředí Lesnictví

Výroba, prodej: - plast - ovrstvování fólií - stavebniny - cementové zboží, beton, umělý kámen - zemědělská výroba. Stavby: - pozemní, inženýrské - zajištění dopravy.

(Belagra) Nákup, prodej, velkoobchod: - zemědělské komodity - agrochemikálie - hnojiva.

Výroba, pěstování a prodej okrasných rostlin, stromů, listnatých keřů i jehličnanů pro realizační firmy i drobného odběratele.

Velkoobchodní prodej. - produktů rostlinné výroby - chmele.

Zemědělská výroba. Rostlinná výroba, pěstování.

poradenství v zemědělství, prodej hnojiv, pesticidů, zemědělských komodit, tvorba webové prezentace

Těžba a přibližování dřeva Prodej - palivové dřevo Zimní údržba komunikací Lesní práce

Akvakulturní systém, chov, manipulace s rybami a jejich distribuce.

Odborný lesní hospodář. Lesnické služby: - pěstební práce - těžba dřeva, výkup dřevní hmoty - doprava dřeva - přidružená výroba - výrobky ze surového dřeva .

Zemědělská farma ZEA–LAND. Zemědělská výroba. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - pšenice, ječmen - řepka - kukuřice - vojtěška. Vlastní výroba krmných směsí, pícniny. Živočišná výroba, chov: - holštýnský hovězí dobytek - dojnice na mléko - teleta, býci na maso .

Ateliér: -zahradní a bytové architektury a krajinářství. Návrhy, realizace, poradenská činnost v oboru zahradnictví: -projekty okrasných zahrad s realizací včetně závlah, dodávek bazénů a osvětlení -zajistí podzimní výsadbu-široký sortiment okrasných dřevin (i z dovozu), růží, ovocných dřevin i dobírkou a s dovozem -pro okresní a městské ...

Výroba: -dřevní štěpky. Provádíme: -těžba, kácení dřeva, stromů, stromy, pořez, prořez, ořez normálních i problémových -likvidace sadů, údržba alejí, obnova. -likvidace dřevní hmoty ekologickým způsobem štěpkováním. Štěpkujeme keře, větve, stromy až do průměru. Výkup dřevní hmoty. Práce s vysokozdvižnou plošinou Avia ...