Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělská výroba - rostlinná výroba. Zpracování rostlinných produktů se specializací na řepku a obilí.

Zemědělská výroba: - rostlinná, - živočišná. Výroba peletek.

zahraniční obchod -nákup komodit

Výkup ovoce, prodej sadbových a konzumních brambor, jader vlašských ořechů, hnojiv a postřiků.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

Zemědělská výroba - živočišná výroba. Chov skotu, hovězího dobytka.

Chov, prodej: - ryby druhu pstruh duhový, siven americký, jeseter sibiřský a jeseter ruský - jezerní okrasné ryby.

Výroba bytové chemie, autokosmetika, konzervační prostředky, chemikálie pro zemědělce a mikrokrystalické vosky. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -péřová moučka, obsah 85% proteinů nebo 80% proteinů, od každého druhu 500t měsíčně -drogistické zboží, bytová chemie -krémy, tekuté mýdlo, saponátové tekuté mýdlo, balsám na kůži, leštící ...

Farma. Chov japonských křepelek. Prodej křepelčích vajec.

Zelinářství, zahradnictví a sadařství.

Hotel a penzion pro psy malých a středních plemen Chov psů - ch.s. BOHEMIS VICTORIA Výcvik psů - základní výchova všech plemen - výcvik loveckých plemen (zejm. ohaři) Práce se psy pro film a televizi

Zemědělská výroba. Zpracování produktů rostlinné a živočišné výroby.

Odchovna sokolů. Výroba sokolnických potřeb. Ukázky dravců pro veřejnost.

Velkoobchodní prodej myší. Našimi zákazníky jsou velkoobchodní firmy a velkochovy zájmových zvířat a drobnochovatelé z ČR i zahraničí.

Chovatelská stanice - chov leonbergerů - poradenská činnost

-zemědělská čínnost, chov koz, zemědělská prvovýroba

Výzkum, inovace a zdokonalování genetiky v chovu prasat a v umělé inseminaci.

Zemědělské a lesnické práce.

Dovozce, importér průmyslových hnojiv a příbuzných chemikálií do ČR: - dusíkatá, fosforečná, draselná, hořečnatá, kombinovaná hnojiva.

Farma Tvarožná Lhota. Zabýváme se chovem ovcí a koní. Prodej: - seno - slámy - zemědělské plodiny.

Lesní hospodářské plány a lesnické mapy. Geodetické práce. Projektování: - v lesnictví - veřejné zeleně - lesoparky - sadovnické úpravy - rekultivací. Zahradní a krajinářská tvorba. Územní systémy ekologické stability (ÚSES). Pasportizace zeleně, generely. Dendrologické průzkumy, zjišťování zdravotního stavu dřevin. ...

Prodej: -palivové a krbové dříví (buk, bříza, smrk, ...) o délce štěpin 1m, 50cm, 33cm a 25cm -vhodné do krbů, kotlů i kamen. Výkup: -lesní pozemky, obchod s dřevní hmotou. Kontejnerová doprava.