Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Velkoobchodní prodej. - produktů rostlinné výroby - chmele.

Zemědělská výroba. Rostlinná výroba, pěstování.

poradenství v zemědělství, prodej hnojiv, pesticidů, zemědělských komodit, tvorba webové prezentace

Těžba a přibližování dřeva Prodej - palivové dřevo Zimní údržba komunikací Lesní práce

Akvakulturní systém, chov, manipulace s rybami a jejich distribuce.

Odborný lesní hospodář. Lesnické služby: - pěstební práce - těžba dřeva, výkup dřevní hmoty - doprava dřeva - přidružená výroba - výrobky ze surového dřeva .

Zemědělská farma ZEA–LAND. Zemědělská výroba. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - pšenice, ječmen - řepka - kukuřice - vojtěška. Vlastní výroba krmných směsí, pícniny. Živočišná výroba, chov: - holštýnský hovězí dobytek - dojnice na mléko - teleta, býci na maso .

Ateliér: -zahradní a bytové architektury a krajinářství. Návrhy, realizace, poradenská činnost v oboru zahradnictví: -projekty okrasných zahrad s realizací včetně závlah, dodávek bazénů a osvětlení -zajistí podzimní výsadbu-široký sortiment okrasných dřevin (i z dovozu), růží, ovocných dřevin i dobírkou a s dovozem -pro okresní a městské ...

Výroba: -dřevní štěpky. Provádíme: -těžba, kácení dřeva, stromů, stromy, pořez, prořez, ořez normálních i problémových -likvidace sadů, údržba alejí, obnova. -likvidace dřevní hmoty ekologickým způsobem štěpkováním. Štěpkujeme keře, větve, stromy až do průměru. Výkup dřevní hmoty. Práce s vysokozdvižnou plošinou Avia ...

Zpracování, služby: -dřevo -lesnictví -pěstování -těžba. Pila. Pořez kulatiny. Prodej a odkup: -řezivo -dřevěná hmota. Zajištění kompletních služeb: -střechy -klempířské a pokrývačské práce.

Chovatelská stanice - NOVOFUNDLANDSKÝ PES

Výroba - jehněčí a kůzlečí maso Chov - kozy - ovce

Rostlinná výroba, pěstování, prodej: - vánoční stromky - v nabídce je více druhů stromků: - jedle kavkazská, obrovská, bělokorá, ojíněná - borovice lesní a černá - smrky omorika a pichlavý - stříbrný. Lesnické služby. Správa soukromých a obecních lesních majetků.

Technici v oblasti zemědělství, rybářství a vodohospodářství.

Zabýváme se výkupem, vývozem, chovem a velkoobchodním prodejem exotického ptactva, papoušků, andulek.

Zemědělské obchodní družstvo. Živočišná výroba, chov, velkochov: - krůty, krocani - černostrakatého holštýnského skotu, hovězího dobytka. Rostlinná výroba: - tržní plodiny. Zpracování krůtího, drůbežího masa. Velkoobchod, maloobchod: - drůbeže - masné speciality z drůbežího masa.

Veterinárně kontrolované chovy drůbeže. Zpracování drůbeže. Distribuce: - výrobky divize zpracování drůbeže, z nichž většina nese značku Vodňanské kuře: - celá kuřata s droby i bez drobů - kuřecí prsa a stehna, prsní a stehenní řízky, kuřecí křídla, čtvrtky, polévková směs, krky, žaludky, srdce, játra - kachny, mladá ...

Výkrm, chov, odchov, prodej: - brojlerová kuřata, brojleři.

Prodej: - brambory, seno, sláma, vlašská jádra . Velkoobchod: - zemědělské komodity. Mgr. Martin Haša - zahraniční obchod tel.: 608660303

Velkoobchodní prodej: - zemědělská chemie - prostředky na ochranu rostlin.