Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Živočišná výroba, prodej: - vajíčka - prasata - drůbež

Pneuservis, protektorování pneumatik Prodej: - nové pneumatiky - protektory. Nákladní autodoprava vnitrostátní, tuzemská: - AVIA 31 (valník, skříň). Služby: - uskladnění obilí, krmné směsi.

Prodej: trvalky, bylinky, letničky, balkonové rostliny, okrasné keře, ovocné stromky, růže, konifery..

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Výroba, prodej: - rostlinné produkty - živočišné produkty - krmiva, krmné směsi.

Lesnické práce: - těžba dřeva – zajistíme povolení, vytěžíme dřevo, zajistíme úklid po těžbě - výkup dřeva – vytěžíme a odkoupíme dřevo, případně vykoupíme dřevo již vytěžené - výkup lesů včetně pozemků – zajistíme odhad ceny, převod, platbu daně z převodu nemovitosti - hospodaření v lesích – péče o les formou nájmu nebo na základě ...

NOVARTIS s.r.o. ANIMAL HEALTH Dezinsekční a deratizační výrobky společnosti Novartis v ČR prodává a distribuuje partnerská společnost DDD Servis – velkoobchod, maloobchod, prodej, zásilkový servis Zabýváme se výrobou granulovaných nástrah na hlodavce a prodejem dezinfekčních, desinsekčních a deratizačních přípravků, postřikovačů a ...

Zahradní centrum a bonsaj centra, návrhy zahrad. Prodej a zakázková výroba plastik a soch. Sochy a plastiky z betonu, dřeva, kamene -kombinované techniky do interiérů i exteriérů -sochy dle vlastních návrhů -pěstování a prodej bonsají -okrasné rostliny v nádobách -prodej okrasných dřevin -keramické nádoby a bonsai misky -prodejní výstava ...

Zájezdy Nabízí - kurzy ježdění pro začátečníky Prodej - jezdecké potřeby

Prodej, e-shop: -semena, hnojivo, hnojiva - příslušenství pro pěstování rostlin a zeleniny. Specializované BIOzahradnictví se zaměřením na chilli papričky, okrasné a pokojové rostliny a zeleninu.

Zemědělská výroba: - živočičná výroba, chov - hovězího dobytka, skotu. Farma. Prodej: - jateční zvířata.

Služby: - lesnictví - zahradní, parkové a sadové úpravy - výsadba zeleně - pěstební a ochranná činnost lesa - těžba lesních porostů - poskytování služeb v myslivosti - výřezy porostů pod elektrovody - rizikové kácení stromů.

Společnost vyhotovuje: -lesní hospodářské plány (LHP) -lesní hospodářské osnovy (LHO) -změny LHP -projekty zalesnění -oceňování lesních porostů -digitalizace map a jejich tisky.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby. -krmiva pro zvířata.

Děláme výsadbu lesů a biokoridorů. Stavba plotů, údržba zeleně. Prodej - okrasné dřeviny a palivové dříví.

E - shop - potřeby pro psy granule, pamlsky, kosmetika

Psí škola: -školka pro štěňátka -výcvik psa s majitelem -výcvik psa s ubytováním -výcvik psa u majitele -příprava na zkoušky -výcvik v obraně Náprava i velmi problémových zvířat .

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - pícniny - řepka, cukrovka - živočišná výroba, chov: - hovězí dobytek (dojnice na mléko s telaty, jalovice a býkové) Zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby. Prodej čerstvého kravského mléka.