Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Chovná stanice ALMAJU CZ. Chov, odchov: -psi plemena AKITA - INU.

Prodáváme krmiva, průmyslová hnojiva, pesticidy a prostředky na ochranu rostlin. Provádíme výživu rostlin průmyslovými hnojivy, půdní rozbory, sklizňové práce. Nabízíme skladové a logistické služby, pronájem skladových ploch.

Výroba, činnost. Zemědělská výroba: - mléko - vepřové maso - rostlinná výroba - cukrovka, potravinářské obilí, sladovnický ječmen. Nakládání s odpady: - recyklace inertního odpadu. Výroba a montáž stájových technologií: - odvětrávání stájí - odlehčené stavby do zemědělství.

škola pro psy - výcviky psů - AGILITY - psí psychoterapie - školka pro štěňátka - pořádání táborů se psy Ubytování, hotely pro zvířata.

Chovatelská stanice - KNÍRAČ ČERNÝ Výcvik, úprava - psi - chovatelské potřeby (obojky, krmiva, náhubky, ...)

Výroba, těžba, připližování, doprava: - dříví harvestorovou technologií. Nákup, výkup, zpracování, prodej: - dřevo. Výroba: - výrobky ze dřeva. Práce: -lesnické, lesnictví.

Chov - ANGLICKÝ BULDOK

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -semena -ovoce -zelenina -sazečky -sadbové brambory.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí ...

Zemědělský podnik 1500 ha: -živočišná výroba -150 ks prasnic - 230 ks krav -rostlinná výroba-zajištění živočišné výroby krmiv -ovocnářství a vinařství -hospodaříme na 26 ha vinic, 5 ha meruněk, 45 ha jabloní, 55 ha višní, 25 ha broskví, 18 ha švestek -zelinářství -okurky-na semeno, papriky, zelí, ...

Jezdectví. Chov a výcvik: - koně ustájení - přípravy na licence - výcvik jezdců.

Rostlinná zemědělská výroba: - pěstování, produkce: - obiloviny - pšenice ozimá, pšenice špalda, žito trstnaté - luskoviny - technické plodiny. Živočišná zemědělská výroba: - chov: - pastevní skot bez tržní produkce mléka. Prodej: - produkty rostlinné výroby i živočišné výroby. Kompletní zemědělská výroba respektuje ...

Celoroční aranžování Prodej - hnojiva - substráty Maloobchod a velkoobchod - květiny Celoroční aranžování Prodej - květinová a zeleninová semena a sazenice Maloobchod a velkoobchod - zahradnické potřeby

Velkoobchodní prodej: - obilí, osivo - krmiva, krmivo.

Umělá inseminace klisen - sonografická diagnostika březosti krav a prasnic