Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zahradnictví a realizace zahrad údržba ploch, zahradní jezírka a voda v zahradách, kácení stromů, strojní zemní práce. Mezi naše služby patří: - realizace zahrad - založení zahrady - údržba zahrad - realizace malých zahrad - realizace velkých zahrad - terénní úpravy - návrhy zahrad - kameny v zahradě - terasy, ...

Služby: - výkrm býků - chov dojných krav - chov masného stáda - chov brojlerů

Spedice, doprava, zpracování: -surové dřevo. Velkoobchod: -řezivo.

Zpracování, výroba: - olejniny na biooleje a bionaftu, bionafta.

Člen PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců. Síť odběratelů a dodavatelů v oblasti bio hospodářství. Systém zásobování kvalitními výrobky. Distribuce výrobků ekologického zemědělství.

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Prodej: - ochranných prostředků, ochranné prostředky na vinnou révu a jiné rostliny.

Rekultivace: - výsadba lesních sazenic - mulčování - zalesňování - ozeleňování rekultivovaných ploch a následná pěstební péče - prořezávky porostů lesních dřevin, výchovné zásahy - prořezávky a úpravy ploch pod elektrovody - štěpkování a likvidace organických zbytků - zemědělské a rekultivační práce - zimní údržba silni, ...

Zpracování, loupání: - cibule. Dodávka, velkoobchod, prodej: - loupaná cibule k dalšímu zpracování.

Zemědělská výroba. Živočišná výroba - chov jatečních jehňat a skotu plemene Highland.

Zemědělská výroba. Živočišná výroba: - chov dobytka. Rostlinná výroba: - obiloviny - luštěniny. Krajinářské úpravy - údržba krajiny. Produkce sena.

Statek u Ležáků - setí bezorebným strojem - senážování do kulatých balíků lisem - lisování sena a slámy - svoz balíků sena, senáže a slámy - sklizeň kukuřice na siláž řezačkou - polní a jiné práce

Nákup, prodej: - kulatina - palivové dřevo. Těžba, přibližování, pořez dřeva. Přeprava dřevní hmoty. Výstavba: - dřevostavby - roubenky, dřevěné sruby.

Vnitrostátní, tuzemská nákladní autodoprava. Kamionová doprava. Mezinárodní kamionová spedice - spediční činnost. Rostlinná výroba. Export, import zemědělských komodit. Obchod s obilím. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě. Terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Činnosti související s ...

Export, import: -zemědělské komodity: -máku, kmínu, len, lnu, hořčice, hrách, peluška, pohanka, sorghum, saflor, hrachu -slunečnice -kukuřice krmná, pšenice, řepka olejná, lesknice, proso, koriandr, jáhly.

Ovocnářství -prodej ovoce

Prodej kompletního sortimentu agrochemie

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zednictví