Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Výroba a zpracování - zemědělské produkty Výroba a zpracování - živočišné produkty

Chovatelské potřeby: -misky, miska -hračky, hračka -potřeby pro pěstění -oblečky, oblečení -módní doplňky -vodítka, vodítko, obojek, obojky, postroj, postroje -odpočívadla, odpočívadlo, škrábadla, škrabadlo -pelíšky, pelíšek -přepravky, přepravka, tašky, taška, kukaně… -literatura -podestýlky, podestýlka -střihací strojky, ...

Návrhy a realizace zahrad. Další: - Květinářství Gebauer, Vrchní 44, Opava, tel. 553732842 - Zahradnictví Gebauer, Požární 47, Branka u Opavy, tel. 603834861.

Pobočka. Květinářství. Prodej: - skalničky - letničky - trvalky - jehličnany. Další prodejna: - Vrchní 44, Opava. tel: 553 73 28 42. Návrhy a realizace zahrad: - Za Humny 9, Opava.

Zemědělství. Rostlinná výroba: -tel.:583440131 -obiloviny, luskoviny, hořčice, řepka. Živočišná výroba: -tel.:583440163, 583440097 -mléko, jatečný skot, prasata. Zemědělské práce a služby. Oprava: -zemědělské stroje a technika. Závodní jídelna: -Štíty, náměstí Míru 38, tel.:583440167.

Opravy: -motorová vozidla. Nákladní doprava. Rostlinná a živočišná výroba.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, pěstování: - obilí, obiloviny - řepka - mák - slunečnice - proso.

Živočišná výroba - farma. Chov skotu - hovězí dobytek.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, prodej: - produkty rostlinné výroby.

Zemědělská výroba: - živočišná výroba. Chov: - ovce, kozy - pštrosi a drůbež.

Farma. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba - chov skotu, hovězího dobytka.

Zemědělství. Zemědělská výroba rostlinná: - zelenina, ovoce: - paprika, rajčata - jahody - osiva: - vojtěška setá, kukuřice krmná - hrách - krmné brambory. Včelařství. Chov. - včely.

Lesnictví. Těžba a přibližování: -dřevo.

Okrasné vodní plochy. Svařování plastů. Výroba: - filtrační technologie. Návrhy a realizace: - okrasné i koupací vodní plochy. Prodej: - vodní rostliny a kompletní sortiment technologií pro zahradní jezírka - okrasné ryby.

Ekologické zemědělství, živočišná výroba, chov: - krávy - ovce - telata - jehňata.

Zemědělská a obchodní činnost: Prodej: -brojlerová kuřata, housata, káčata, husokačeny, krůťata, kuřice -jatečná kuřata a jatečné krůty -pšenice -brambory Kulturní činnost: - hudební činnost - pořádání kulturních akcí a zájezdů - zvučení

Prodej zemědělské techniky. Servis a prodej náhradních dílů zemědělské techniky. Služby zemědělské techniky. - nákladní doprava - nakládka sypkých hmot - úprava a zakládání lučních porostů a porostů víceletých pícnin - setí cukrové řepy, kukuřice a slunečnice - sekání, mulčování, obracení a shrnování pícnin - senážování a sklizeň ...

Lesnictví. Těžba dřeva. Nákup a prodej: - surové dřevo. Zprostředkování - nákup, výkup: - lesy, lesní pozemky. Prodej: - palivové dřevo. Přeprava, doprava dřeva.

Prodej: - biopotraviny. Živočišná výroba, chov: - skot, hovězí dobytek.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, zelinářství. Zahradnictví. Sadařství.

Prodej: - květiny - okrasné stromky a keře - zeminy a substráty - chovatelské potřeby. Vazba kytic na zakázku.

Těžba a prodej dříví, dřeva včetně zajištění dopravy. Rizikové kácení stromů. Palivové dřevo. Pro krby a kamna jsou ideálním palivovým dřevem zejména : akátové, dubové a březové dřevo, které mají vysokou výhřevnost a dokonale vyhoří.

Chovatelská stanice - psi ROTTWEILER, CAVALIER KING CHARLES SPANIEL Prodej - chovatelské potřeby krmiva, hračky, pamlsky