Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Firma je držitelem certifikátu jakosti kvality ISO 9001. Výroba a prodej krmných směsí pro velkoodběratele, zemědělské podniky, soukromé farmy, velkochovy, chovatele domácích zvířat: -krmiva pro hospodářská zvířata prasata (prase), skot, drůbež, koně (kůň), králíky -krmné směsi (krmná směs) -sypké hmoty, granuláty -směsi pro: ...

Farma - ekologické zemědělství - chov skotu

Rychlé občerstvení BAŠTA Půjčovna - rybářské výbavy - rekreační rybolov Prodej - živé ryby (pstruh, kapr)

Autodoprava - nákladní vnitrostátní. Autodoprava - těžká vnitrostátní. Zemní práce, Žňové práce.

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba: - pěstování pšenice, ječmene, kukuřice, řepka olejná, hrách, vojtěška - živočišná výroba, farma: - chov skotu - hovězí dobytek, Holštýnské plemeno.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Práce: - s využitím stavební mechanizace.

Opravy - zemědělská mechanizace Služby v zemědělství

Chovatelská stanice NOVARTIS Úprava - psi

Výroba, prodej: - zemědělské produkty - krmiva, krmné směsi - doplňkové látky a premixy.

Prodej, výrobj: -nektarinky -meruňky -broskve -jakostní a přívlastková vína.

Prodej krmiv a chovatelských potřeb s poradenstvím. Prodáváme krmiva zejména značek Stelta, ProPlan, Calibra, JrFarm, Anka, Chicopee, Darwins, Belcando.

Zemědělské družstvo. Středisko polní zeleniny -zelí hlávkové krouhárenské -krouhané zelí tel.318690314.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej pesticidů, hnojiv a osiv.

Těžba - dřevo Výškové práce pomocí horolezecké techniky Zemní práce Stavební práce Zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce Prořezávání stromů

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Výroba,velkoobchod,prodej: -zemědělská rostlinná: -obilí,obiloviny -kukuřice osivo -řepka,řepky ozimé -slunečnice a máku -tykve olejné. Výroba,posklizňová úprava: -osiva,osivo: -kukuřice -pšenice ozimé -ječmene jarního -hybridního osiva řepky ozimé -ředkve olejné -hořčice a svazenky.

Provozování kozí farmy. Kozí farma. Výroba, distribuce, prodej: - kozí sýr Kaprinus, kozí mléko - kravský sýr v bio kvalitě BIO Podzimek. Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru.

Zahradnictví na Vyhlídce Prodej: -květiny -stromy ovocné Služby: -zahradnické -vázání květin a věnců

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, sušené, květinové vazby - semena, hnojiva - zahradnické potřeby - ovoce, zelenina.

Zahrada Volavka. Zahradnictví. Vazby - dušičkové - vánoční - velikonoční. Realizace zahrad, konzultace, vytvoření návrhu, výsadba, údržba zahrady.

Služby: -pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost.