Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Export, vývoz, import, dovoz, prodej: - hutní materiály: - profily, trubky, plechy - zemědělské produkty - palivové dřevo - výrobky ze dřeva, dřevěné výrobky.

Služby, prodej: -restaurace -pohostinství -řeznictví -chov, prodej ryb -výkup zvěřiny -prodej zvěřiny -pronájem chaty. Provoz Střelnice pod Novým Hájem.

Služby: -architektura zahrad -zakládání, údržba zahrad -kácení strom -zahradní jezírka -prodej okrasných dřevin, trvalek.

Prodej, výroba: - okrasné dřeviny - alejové stromy.

Kamenná stáj pro koně -výcvik -ježdění

Prodej, e-shop: - chovatelské potřeby.

Poskytování technických služeb Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zemní práce Bourání a frézování betonových ploch Řezání živičných vozovek.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Realitní činnost.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Městské lesy. Služby. - správa a údržba lesů, lesního porostu na území města Vlašim a v okolí. Služby: - veškeré služby pro vlastníky a správce lesních majetků - těžba dřeva motorovou pilou - přibližování dřeva vyvážecí soupravou - údržba lesních cest - výkup a prodej dřevní hmoty - příprava půdy pro přirozenou obnovu lesa ...

Výroba a distribuce jedlých olejů. Výroba těstovin. Obchodní činnost: -zemědělské komodity, cukr a olej. Sídlo: -Divnice ev.č. 115, 763 21 Slavičín

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba. Výroba, prodej: - kompletní krmné směsi - obiloviny. Služby: - skladování, sklady - doprava, přeprava.

Ekologická farma. Zemědělská výroba: - živočišná výroba: - hovězí skot bio - jehněčí maso bio - rostlinná výroba: - seno na krmení - nahosemenný oves bio pro výrobu potravin. Truhlářská výroba: - eurookna na zakázku - eurodveře na zakázku.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba: - obiloviny, luštěniny, pícniny - živočišná výroba: - chov brojlerů.

Prodej, šlechtění a semenářství okurek: -semen - okurek, okurky, okurka -osivo. Expediční sklad: -náměstí Svobody 808, Bzenec, tel, fax:518384972.

Rostlinná výroba. Míchání krmných směsí. Ovocnářství. Výroba: -műsli tyčinky Fit. Bio tyčinky.

Distribuce, maloobchod, prodej: - krmivo pro psy a kočky.

Lesní práce - správa velkého lesního majetku celá ČR

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chemické přípravky na ochranu rostlin - hnojiva.

Kennel SAMOTA - chovná a tréninková stanice pro závodní psy. Služby: - mushing - závodní činnost, sport se závodními tažnými psy - jízda se spřežením jako pasažér - fotopráce - fotografování zvířecího mazlíčka - konzultace, poradenská činnost: - jak pracovat se psem tažným i netažným - péče o psa - reklamní ...