Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Pobočka. Veterinární ošetřovna, veterina. Služby veterinárního lékaře (veterináře, zvěrolékaře). Preventivní a léčebné veterinární zákroky. Vakcinace psů a koček. Prodej: - krmivo a potřeby pro psy a kočky. Sídlo: - Bruzovská 1852, Frýdek-Místek.

Výroba a prodej: - listnaté a jehličnaté řezivo: - dubové, bukové, topolové, borové a smrkové - stavební řezivo. - trámy, latě, prkna. Prodej: - palubky a podlahová prkna - palivové dřevo - zbytkové řezivo - dřevěné brikety a pelety. Výkup, těžba: - jehličnatá kulatina - smrková - listnatá kulatina - borová, ...

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - sazenice, semena - květiny - zahradnické potřeby.

Prodej: - živé ryby: - pstruh - kapr - amur - lín násada - pstruh násada

Jsme tým lidí, kteří mají rádi přírodu, různá zvířata a samozřejmě i lidi. Naší hlavní radostí jsou však koně, a kolem těch se točí většina našeho dění. Proto se u nás nachází sportovní klub zabývající se nevýkonnostním jezdectvím, jezdeckou turistikou, výukou základů jízdy na koni včetně přípravky pro děti od cca 6 let. Pro rodiny nabízíme ...

Velkoobchod, prodej: - zvířata určenými pro zájmové chovy, živá zvířata: - exotické ptactvo - hlodavci.

Velkoobchod, prodej: - zvířata určenými pro zájmové chovy, živá zvířata: - exotické ptactvo - hlodavci.

Systémy stimulace a výživy polních plodin - stimulátory - stimulační hnojiva - technické přípravky - průmyslová chemie - hnojiva Lister - hnojiva Folit - hnojiva Polyfol - hnojiva ostatní

Zemědělská výroba. Služby pro společnosti působící ve skupině: - sklizeň obilovin - sklízecí mlátičky John Deere. Rostlinná výroba: - 55% obiloviny - pšenice, ječmen, oves, žito, kukuřice - 20% olejniny - řepka, mák - 15% cukrovka, cukrová řepa - 10% písniny, TPT. Doprava veškerých komodit. Vývoz kejdy a kapalných hnojiv. Práce ...

Činnost: -pěstování a prodej okrasných dřevin -zajištění sortimentu pro zahradnické realizační firmy -znalecké posudky zahrad a dřevin -návrhy a realizace zahrad -zásilkový prodej - poradenství. Nabízíme široký sortiment okrasných dřevin do živých plotů.

Projekce, realizace, údržba zahrad, jezírek okrasných i koupacích. Osazování hotových jezírek, potoků, rybníků, čistíren odpadních vod. Poradenství, řešení problémů s řasami. Velkopěstírna -bahenní rostliny, skalničky, traviny, lekníny, léčivky. Prodej - technologie do jezírek.

E-shop: - postřiky - hnojiva - pomocné látky - repelenty - rodenticidy Autodoprava: - do 3, 5 tuny dodávkou Transit.

Prodej: - chlazené krůty - živé krůty - kozí mléko - maso pro psy.

Pěstování, prodej, zahradnictví: -ovocné stromky -okrasné dřeviny -květiny.

Městské lesy. Služby: - veškeré služby pro vlastníky a správce lesních majetků - profesionální těžba motorovou pilou v lesích - přibližování dřeva vyvážecí soupravou - údržba lesních cest - výkup a prodej dřevní hmoty - likvidace těžebních zbytků drtičem - příprava půdy pro přirozenou obnovu lesa naoráváním - zalesňování ...

Výroba, prodej průmyslových chemikálií: -agrochemikálie -produkty pro filtraci, pro tepelné zpracování kovu -stavební chemie -plastifikátory - produkty pro slévárenství

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - chovatelské potřeby: - krmiva - pohodlné obojky - vodítka - hračky - náhudby - antiparazitiva na ochranu proti vnějším bakteriím - antikoncepce pro psy. Služby: - profesionální focení - psí salón - psí penzion.

Pneuservis. Autoservis. Opravy, servis: -motorových vozidel. Služby: - plnění a opravy klimatizací - výměny autoskel. Chov, prodej: - terčovci - akvarijní rybičky.

Zemědělské zásobování a nákup. Prodejna: - krmné směsi, krmiva - obiloviny, šroty - hnojiva - agrochemikálie - osiva. Prodej, servis. - zemědělské techniky. Prodej: - náhradní díly.