Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Prodej, pěstování: - semena a sazenice paprik.

Prodej a dodávka - okrasné rostliny - trvalky - keře - jehličnany

Prodej - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby - celoroční prodej brambor a zeleniny

Malířské práce Podřezávání domů Zateplování fasád - podřezávání domů - nátěry proti vlhkosti Sádrokartonářské práce Pokládka - obklady - dlažby Kompletní rekonstrukce - stavby na klíč Zednické práce

Práce: - projektová činnost ve výstavbě - provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování - silniční motorová doprava nákladní-vnitrostátní provozovaná i vozidly nad 3, 5 t celkové hmotnosti - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - přípravné práce pro stavby - poskytování služeb pro ...

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ...

Prodej: - krmivo a vitamíny - chovatelské potřeby.

Drezurní a skokový výcvik jezdců i koní. Příprava a realizace Zkoušek základního výcviku jezdce pro zájemce pořádáme vyjížďky (agroturistika). Ustájení koní.

Nabízíme krmné maso pro Vaše pejsky. Maso je připravené v 1kg varných sáčcích. Je na hrubo mleté a lze podávat buď v syrovém nebo vařeném stavu. Je veterinárně kontrolované s certifikáty nejlepší kvality. Máme: hovězí s droby, drůbeží, kuřecí. Svalovinu: kuřecí prsa, stehna, celá kuřata; hovězí.atd. Dovezeme zdarma nebo za směsný paušál ...

Jízda na koni, letní dětské jezdecké tábory, ustájení pro koně.

Návrhy a realizace: - okrasné zahrady - rekonstrukce starých zahrad - úprava stávající zeleně, výsadba a tvarování dřevin poradím s výběrem vhodných rostlin - řez živých plotů - a další práce dle Vašeho přání.

Nabízíme: - svatební kytice - dárkové kytice - smuteční a dušičkovou vazbu - široký sortiment pokojových, balkonových a zahradních rostlin - floristický servis Pěstování zeleniny a zahradnických specialit. Rostlinná výroba; zelinářství, zahradnictví, sadařství.

Jezdecký oddíl - věnujeme se skokovému ježdění, výcviku koní, výuce mladých jezdců i kurzovnímu ježdění pro dospělé.

Hermelín ranč: - turistika, agroturistika - ubytování - jezdecký klub (club), jezdecká škola - chov koní (koně, kůň) - restaurace v country stylu - pořádání rodinných oslav a menších společenských akcí.

Květinářství Projekce, realizace, údržba zahrad a parků. Zahradnictví

Palivové dřevo Rychnov nad Kněžnou Doprava, nákup a prodej dřeva - lesnické služby - těžba dřeva Palivové dřevo dodáváme v délce 2m nebo delší. Výhodou námi dodaného dřeva je především cena, která je mnohem nižší než u dřeva štípaného. Málokdo si uvědomí, že cenový rozdíl mezi poleny a naštípaným dřevem Vám často zaplatí na jedné fůře ...

Prodej, maloobchod: -zahradnické potřeby - řezané květiny - sazenice květin, květinové mísy .... - aranžmá květin, suché květiny, živé květiny, bylinky. Realizace zahrad. Zahradnické poradenství. Klobouky u Brna Malobchod Květinaka Bří. mrštíků 16 - prodej řezaných květin - vazba svatebních i smutečních kytic. Masérské služby.

Chovatelská stanice - ČIVAVA a FRANCOUZSKÝ BULDOČEK

Vazba květin Čerstvé květiny nakupujeme u předních českých a holandských dodavatelů.Nabízíme Vám svatební i smuteční vazbu, výzdobu interiérů a sálů, netradiční vazbu květin. Aranžování sušin Pro aranžování používáme přírodní materiály.Nabízíme aranžmá různých rozměrů a stylů. Výroba věnců Vyrábíme věnce z přírodních materiálů pro ...

Chovatelská stanice - thajské kočky Hotel pro kočky a drobná domácí zvířata