Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Nabízíme velkoobchodní prodej hovězích a vepřových kůží. Vykupujeme hovězí a vepřové kůže. Kontaktní osoba: Vladimír Simon, mobil: 605 264 702, email: vykupkuzi@primehide.com

Provádíme rizikové kácení stromů v jakýchkoliv podmínkách pomocí lanových technik bez nutnosti použití těžké techniky po celé ČR. Dále provádíme prořezy korun stromů, ostatní výškové práce a péči o dřeviny.

Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví.

Provoz dostihové a tréninkové dráhy a ostatní služby s tímto provozem spojené. Provoz dostihové stáje, výcvik a testace koní.

Mlynářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Speciální ochranná dezinfekce, dezinsekce a deratizace - bez použití toxických nebo vysoce toxických chemických látek a chemických přípravků s výjimkou speciální ochranné dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářských a zemědělských provozech, - v potravinářských nebo zemědělských provozech, - toxickými nebo vysoce toxickými chemickými ...

Internetový obchod - chovatelské potřeby - krmivo.

Provádíme: - zahradnickou činnost - stavební činnost - projektovou činnost

Biologická činnost. Služby: - návrh, realizace zahrad. - zakládání trávníků. - pokládání travních koberců. Lesnické práce: - výsadba lesa. - těžba, přibližování.

Frézování pařezů. Zemní práce. Zahradnické práce. Likvidace porostů. Lesnické práce.

Internetový obchod s krmením a doplňky pro psy a kočky.

Lesnické stavby. Lesnické práce.

-Návrhy vybavení interiérů včetně individuálních návrhů nábytku, vyjma činností vyhrazených autorizovaným architektům dle § 4 zák.č. 360/1992 Sb.a činností prováděných v režimu zák.č. 35/1965 Sb. (autorský zákon)

BOZP Výroba - krbové a palivové dříví - stavební a truhlářské řezivo Těžba - dřevo Rekvalifikační kurzy Rekultivace krajiny - ozeleňovací práce - údržba zeleně i soukromých zahrad Lesnické práce - výkony činnosti odborného lesního hospodáře OLH - pěstební práce - ochrana lesa Poradenské činnosti - ...

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Provoz databáze chovatelských stanic a chovných psů a fen. Najdete zde informace o životě se psem, články, praktické rady a vše, co se týká pejsků.

Chovatelská stanice - BÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK Prodej - štěňata BÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK s PP ze zahraničních krytí - krmiva TREN DOG

Výroba -hnojiva -přírodní ekologická hnojiva z kravské mrvy.

Profesionální kynologické výcviky v Brně a okolí. Psí hotel, ubytování pro psy. Výcvik pro psy - v obci Mokrá-Horákov, 10km východně Brna.

Zahradnictví. Prodej: - květinová, zeleninová sadba - zahradnické potřeby - okrasné dřeviny Zajištění zahradnických prací.

Nákladní doprava Služby v zemědělství