Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Těžba - dřevo Rostlinná výroba Živočišná výroba

Kácení stromů Péče o stromy a zeleň - zdravotní řez stromů - úpravy, návrhy a renovace zahrad - výsadba, ošetření a údržba rostlin

Ekologické zemědělství: -chov skotu -býci, jalovice. Penzion U Starýho kance: -ubytování v penzionu s hospodou s možností agroturistiky -stravování -sál pro firemní i soukromé akce -penzion@danek-group.cz.

Auditorské služby Daňové služby Myslivost

Prodej, maloobchod, zahradnictví: - ovocné stromky cca 100 odrůd (jabloně, hrušky, švestky, ryngle, visně, třešně, meruňky, broskvoně, ořešáky, moruše, lísky, černý a červený jeřáb) - keře (rybíz, angrešt) - růže cca 30 druhů velkokvětých a pnoucích - zahrádkářské potřeby - rašelina - semena, sazenice-zelenina, květiny - travní ...

Kynologický klub. Služby: -psí hotel -výcvik psů. Prodej: -krmivo pro psy.

Služby: -vyjížďky na koních -výuka na jízdárně -vodění dětí -vyjížďky kočárem, v zimě na saních -pro majitele koní možnost ustájení a výcviku nejen huculských koní. Nadační fond HUCUL.

Nákladní autodopava - do 3, 5t - valník do 2, 5t Poskytuje - technické služby měst Návrhy a realizace - zahradyzemědělská činnost (kompletní sklizeň sena - sekání, sušení, sbírání) Zahradnické práce

Lesní a rybniční správa: -lesnictví -rybářství -myslivost -prodej dřeva -pilařství -silniční doprava. Zámek Dobříš. Manipulační sklad: -Holoubkov, tel.371751160

Výroba a prodej: - sušené mléčné výrobky - mléčné krmivo - sojová mouka - sojový šrot - obilí.

Prodej nejrozšířenějších druhů sušených ořechů a sušeného ovoce - prodej volných surovin - prodej balených surovin

Výroba: - krmiva - krmné směsi.

Zahradnictví-Lhotka u Dobříše. Zahradní centrum: - okrasné dřeviny, ovocné stromky, sloupovité ovocné stromky, letničky, trvalky, thuje, pokojové květiny, okrasné růže, zahradnické potřeby, osiva, vinná réva, substráty.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - řepka. - krmné plodiny. Chov skotu a produkce mléka.

Prodej: -hospodářských potřeb -zemědělského a zahrádkářského nářadí -ochranných pomůcek -krmných směsí a minerálních doplňků.