Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Prodej soli: - posypová - krmná - tabletová - nakládací - speciální. Prodej: - jablečné výlisky - krmné granulované mláto - suroviny k výrobě krmiv.

Jezdecký areál. - ustájení koní - péče, výcvik koní a jezdců ve westernovém stylu, vození dětí - poradenství

Nabízíme široký sortiment premium krmiv a chovatelských potřeb pro drobné hlodavce, morčata, králíky a okrasné ptactvo. Vhodně zvolený výběr krmiva a doplňků výživy vašeho zvířecího kamaráda ovlivní jeho kondici a pohodu po celý život. Jsme výhradním dovozcem značky Rosenlöcher a výrobcem značky ZOO NATUR. Dnes provozujeme tři prodejny ZOO MIX v ...

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočisná.

Produkce vepřových půlek. Chov prasat na prodej - vepřové půlky. Vlastní jatka. Doprava: přepravník pro zvířata mulčovač dopravník kejdy

Prodej - nákladní přívěsy - přepravníky koní - stájové boxy

Chovatelská stanice: - YORKSHIRE TERRIER - NĚMECKÁ DOGA MODRÁ

Odchov a prodej: -ryby tržní a násadové -kachňata. Výkrm: -jatečné kachny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rybí výrobky i mražené -mražené potraviny. Služby: -kovovýroba -opravy nákladních vozidel LIAZ, AVIA. Výroby, prodej: -potřeby pro rybáře. Sportovní rybolov rekreační.

Chovatelská stanice - siamské a orientální kočky

Služby: -zemědělské poradenství.

Jezdecká škola a stáj se zaměřením na výcvik koní a trénink jezdců. Pořádání drezurních soustředění. Prodej jezdeckých potřeb, jezdeckého oblečení a doplňků pro koně a jezdce.

Prodej: Krmiva pro: - psy - kočky - hlodavce - ryby Krmné směsi pro: - nosnice - králíci - krůty - koně - brojleři - kachny Doplňky: - steliva - vodítka - obojky - misky - hračky Zahrada: - substráty Agro - hnojiva - postřiky - jedy na myši a krysy

komplexní správa lesa, prodej palivového dřeva, posudky na stromovou zeleň, obchod se dřevem, plány ozelenění ploch včetně realizace, komplexní plány péče o vzrostlou stromovou zeleň.

Chov, prodej, maloobchod, porážka, porcovna, balení: - krocani - krůty - kachny, slepice, kohouti.

Dodávky: - přípravky na ochranu a výživu rostlin: - herbicidy - fungicidy - insekticidy - regulátory růstu - hnojiva listová a speciální.

Výuka jízdy na koni ve westernovém stylu - výcvik a trénink westernových koní - výcvik koní přirozenými metodami Chov a prodej - koně plemene APPALOOSA

Rostlinná a živočišná výroba.

Výroba: -stavební řezivo. Prodej: -lesnické potřeby.