Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Daňové poradenství Ekonomické práce Účetní práce - účetní poradenství - účetní a administrativní práce Kennel/Chovatelská stanice WEDDING DAY - MALTESE/MALTÉZSKÝ PSÍK - YORKSHITE TERRIER

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov: - skot. Pronájem: - kanceláře. Sřediska, farmy: - Dobešov, tel.:556748025 - Heřmanice, chov skotu.

Growshop, e-shop, vše pro pěstování pod umělým osvětlením i venku. Nabízíme závlahové pěstební systémy. Hydroponie, aeroponie, bio pěstování v zemině a mnoho dalšího.

Chov: -krávy bez tržní produkce mléka -koně pro sportovní a hobby účely.

Jezdecké výcviky. Nabídka: -ustájení koní.

Péče o stromy a zeleň. Sadové úpravy a údržba zeleně. Arboristika.

Chovatelská stanice - flat coated Retriever

Kácení a prořez stromů Rekonstrukce - fotbalová hřiště Údržba veřejné zeleně - realizace zahrad - zakládání a údržba trávníků Poskytování - služby v myslivosti

Prodej - zemědělské výrobky Velkoobchod a prodej - krmiva Velkoobchod - chovatelské potřeby - krmiva

Dodávka - tvrdé palivo - biopaliva - pelety Interiérové práce Zateplovací systémy Hrubé stavby - základní desky - zdiva Zámkové dlažby Rodinné domy na klíč Exteriérové práce Dodávka - vrchovištní rašelina - rašelinitá půda - frézovaná rašelina

Prodej, e-shop: -Chovatelské potřeby -Superpremiová krmiva: RoyalCanin, Hill's, ProPlan, Eukanuba

Nákup, prodej: -zemědělské komodity : - obiloviny - olejniny - luštěniny. Výroba, prodej: - krmné směsi. Prodej: -hospodářské potřeby.

Nabízíme: - kvalitní semena nejpálivějších druhů chilli papriček. Mezi nejžádanější druhy chilli patří: - Bhut Jolokia Yellow, Bih Jolokia, Dorset Naga, Naga Jolokia, Jalapeno, Naga Morich, Habanero Red, Red Peter Pepper, Habanero Yellow, Fatali Red, Fatali Yellow. - chilli koření Indie, Mexico - pálivé a chilli omáčky z vlastích papriček

Prodej rostlin, substrátů a hnojiv. Realizace závlahových systémů.

Maloobchod: - květiny řezané, hrnkové, umělé - zahrádkářské potřeby - osivo, sadba - agrochemie - stromky - ovoce, zelenina.

Prodej: -krmení pro exotická zvířata, akvarijní rybičky, psy, kočky, hlodavce -potřeby pro rybáře.

Restaurace: - nekuřácká restaurace Jízdárna - česká i mezinárodní kuchyně - moravská vína z rodinného vinařství Poliakových. Jezdecký areál - Areál Equine Sport Centre Olomouc

Rybářství Bělidlo: - prodej ryb, kuchání ryb - chov ryb.

Moštárna v provozu září - říjen - pondělí 17 - 18 hod - lze dohodnou i jiný termín, podle množství ovoce Cena:za 1 litr vylisované šťávy 3, - Kč pro členy a 4, - Kč pro ostatní Ovoce nemyjeme, musí dodat umyté zákazník. Odpad likviduje moštárna. Moštujeme do donesených nádob.

Maloobchodní prodej-hospodářské potřeby: -kompletní sortiment: -osiva, bramborová sadba, travní směsi, zeleninová a květinová semena -pytlovaná hnojiva, hnojivo, půdní substráty -přípravky na ochranu rostliny -krmivo a krmné směsi, šroty -krmivo pro psy, pes a kočky, kočka -zahradnické nářadí, folie a pletiva, pletivo -potřeby, ...

Výroba, prodej: -pěstování dřevin pro biomasu -biomasa -štěpka.