Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Pěstování: - obiloviny - technické plodiny. Chov dobytka. Produkce vajec. Výroba: - mouka - pečivo z vlastní pekárny.

Prodej: - dřevěné brikety - palivové dřevo - pelety - krmiva pro psy.

Zahrádkářské, chovatelské a rybářské potřeby: - osiva, sadba, substráty, hnojiva, postřiky - nářadí, květináče keramické i plastové - sadba hub: hlíva ústřičná, žampiony a další - krmiva pro psy, kočky - e-shop - sadba šesneky, jahod, brambor - ovocné stromky a keře.

Lesní hospodářství: - pěstební činnosti - palivové dřevo - arboristika - rizikové kácení - těžební činnosti - činnost odborného lesního hospodáře - správa lesních majetků - prodej dřeva - mimoškolní výchova, lektorská činnost - lesní pedagogika

Zahradnictví Adavo Velkoobchod: -balkonové květiny -sadba -ovocné dřeviny -okrasné dřeviny -tonizující rostliny -hrnkové květiny -zahradní zemina -hnojiva -vazba květin.

Činnost: -zemní práce -realizace venkovních sportovišť -stavební práce -domy na klíč -rekonstrukce bytvých jader -úprava zeleně -těžba dřeva -čištění lesních porostů -oplocování objektů, pastvin, sadů a zahrad.

Nabízíme psí pamlsky a služby salónu. Prodáváme obojky, oblečení, misky, pelíšky a tašky.

Výroba: -truhlářské řezivo. Služby: -pořez mobilní pásová pila. Výkup: -přesílená kulatina.

Chemická výroba: - polyolefiny - VCM - PVC - styreny - polystyreny - elastomery - hnojiva - průmyslové chemikálie - technické plasty - technické pryže - lepidela - pryskřice - galvanochemie.

Farmářské trhy na Kulaťáku patří k prvním farmářským trhů v České republice. Na Vítězném náměstí (Kulaťáku) fungují farmářské trhy již od roku 2009. Naší snahou je dát příležitost v první řadě prvovýrobcům a prvopěstitelům. Snažíme se vytvořit pro návštěvníky příjemné prostředí se širokým sortimentem reflektujícím sezónní produkty. Na trzích na ...

Pronájem: - kráčivá rypadla. Zmní práce v těžko přístupných terénech: - práce s kráčivými rypadly. Úprava a regulace: - toky. Mulčování: - náletové dřeviny.

Maloobchod, velkoobchod: -zahradnické potřeby -zahradní technika ALKO -skleníky, sklo HÉLIOS -ovocné, okrasné stromy, keře -sazenice, sadba, semena -zahradní nábytek, krby, grily -zahradní zeminy, substráty, hnojiva, postřiky -plastové truhlíky, květináče, keramika -postřikovače z dovozu -Itálie -cibule sazečka, sadbový ...

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba kombinovaná s živočišnou výrobou. Opravy změdělských strojů.

Prodej: - vejce - kuřice, nosnice - slepičí trus.

Služby: -zemědělské zásobování a nákup. Výroba, prodej: -krmné směsi.

Nákup, prodej, export - import, skladování a úprava, zemědělských komodit

Zahradnictví Koudelka Návrhy, výsadby zahrad: - okrasné dřeviny - traviny - okrasné keře - maloobchod - pískovcové kameny Odběr je možný od jara do začátku zimy.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané, umělé květiny - zahradní a zahradnické potřeby. Služby: - vazby květin - specializace na smuteční vazby.

Rostlinná výroba. Živočišná výroba. Ovocné školky.

Zemědělské služby. Pěstování a prodej brambor.