Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Potřeby pro jezdce a koně. Široký sortiment dětského vybavení, potřeby pro koně, krmiva, jezdecké šperky, dárky, doplňky, bezpečnostní vybavení. Každý týden akce na zboží bez poštovného. Poskytujeme slevy pro kluby a stáje.

Chovatelská stanice Eufonia Psí salon. Služby: - úprava a stříhání psů - koupání, fénování, trimování, stříhání - prodej špičkového krmiva PURINA PROPAN - rozvoz krmiva zdarma až k vám domů.

VÝROBA, MONTÁŽ, PRODEJ: -plastová okna, dveře, zimní zahrady včetně oblouků z profilů REHAU -plastové a hliníkové rolety -roletová plastová i hliníková garážová vrata -střešní okna dřevěná i plastová ROTO -půdní, skládací, stahovací i točité schody -žaluzie horizontální i vertikální, hliníkové a látkové -vnitřní a ...

Prodej nábytku: -kancelářský nábytek -kancelářské židle -obývací stěny -sedací soupravy -jídelní stoly -kuchyňské linky -kuchyňské lavice -válendy -dvoulůžka -ložnice -dětské pokoje

Prodej nábytku: -kancelářský nábytek -kancelářské židle -obývací stěny -sedací soupravy -jídelní stoly -kuchyňské linky -kuchyňské lavice -válendy -dvoulůžka -ložnice -dětské pokoje

Zahradnictví. Prodej: -okrasné rostliny a dřeviny -ovocné stromy -sadba -hnojiva -substráty -keramika -řezané a hrnkové květiny -nádoby z keramiky, plastu. Realizace: -zahradní úpravy -krajinářské úpravy. Údržba: -celoroční údržba zeleně -ošetřování trávníků -řez a kácení stromů.

Květinářství T.R.S. Projekce, realizace, architektura, výsadba, úpravy, údržba, poradenství: - zahrady i u rodinných domů - parky - zeleň v interiérech i exteriérech - trávníky Ekologická likvidace, hubení: - veškerý plevel - chemickou cestou-postřiky, granuláty - jednorázové i trvalé Zásilkový prodej FLEURROP: - v rámci ...

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Maloobchod, prodej: -sádrokartonové konstrukce -izolace.

Zpracování dřeva, prodej: - řeziva - komplexní lesnická činnost - hospodářské a projektové práce - těžba dřeva, úklid a zalesnění

Lesní práce a rizikové kácení. Výroba a prodej řeziva, palivového dřeva.

Kompletní zahradnický servis: -rizikové kácení stromů -ozdravné řezy -sekání a údržba zahrad -stavba pergol. Provádíme veškeré výškové práce.

Zahradnictví. Návrh, projekce, realizace, výsadba, údržba: - veřejná, soukromá zeleň - zahrady -okrasné a ovocné dřeviny - živé ploty - trávníky, louky, pastviny. Pěstování, prodej: - květiny (balkonové, záhonové) - zelenina - okrasné dřeviny.

Pohostinství: - restaurace Rybářská bašta, rybárna. Prodej a chov: - sladkovodní ryby. Sportovní rybaření.

Zemědělská farma Zemědělství.

Maloobchod, prodej: -hospodářské potřeby. -zahradní technika. -křovinořez, travní sekačka. -zahradnické nářadí. -spojovací materiál. -krmiva. Služby: -broušení pilových řetězů. -broušení okružních pil. Srvis: -motorové pily, křovinořezy.

Zajištění přepravy živých zvířat po celém světě. Nákup a prodej zvířat pro zoologické zahrady i soukromé chovatele.

Nákup a prodej zemědělských výrobků. Výroba a prodej krmných směsí. Asanační práce.

Lesnické služby: - pilařská výroba - chov skotu - údržba krajiny - produkce lesního materiálu - péče o veřejnou zeleň.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -letničky -balkónové květiny -chryzantémy na dušičky -sazeničky, cibulky -zahrádkářské potřeby: -substráty pro květiny -hnojiva. Služby: -vázání květin pro zvláštní příležitosti: -svatební kytice -kytice z uzenin, cigaret -sušené dekorace ...

Stavební činnost: -rodinné domy na klíč -rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -zateplení budov -truhlářské práce. Zemědělská činnost: -zemědělská produkce.

Lesní školky: -pěstování sazenic lesních dřevin pro obnovu lesa.