Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Výroba: -rostlinná -živočišná. Ekologická likvidace vozidel.

Výroba, nákup, zpracování, prodej, velkoobchod, maloobchod: - hnojiva - základní spotřebitelská a drogistická chemie - prostředky pro ochranu dřeva proti červotoči - odrezovač antikorozní ochrana povrchů Kontrukce, výroba včetně montáže, servis: - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře - obklady ...

Palivové dřevo. Frézování pařezů. Těžební činnost. Rizikové kácení. Údržba zeleně. Komunální práce.

Jezdecké potřeby. - termodeky - odpocovací deky - stájové deky - koňské ohlávky a vodítka - podsedlové dečky

Zemědělská společnost: - rostlinná a živočišná výroba

Rostlinná a živočišná výroba. Ubytování v soukromí.

Průmyslová výroba jedlých hub, poradenská činnost.

Hospodářství Kolowrat: - Kolowratské lesy - Palivové a krbové dříví - Myslivost - Rybářství - Zpracovna ryb - Bažantnice Černíkovice Zámek Rychnov nad Kněžnou

Dodávky surovin pro výrobu krmiv: - produkty živočišného původu - jehněčí, zvěřinová a drůbeží moučka, plazmový a hemoglobinový prášek. - rybí produkty - lososová, tuňáková, krevetová a pstruhová moučka, rybí olej - bramborové vločky, proteiny - pivovaraské kvasinky - zlomková rýže - tuky - krmná kukuřice.

Návrhy, realizace, zahrady okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů i vzrostlých) -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní zahrady: -statické posouzení nosnosti střešní konstrukce -návrh, dodávka vhodné ...

Krkonošský národní park, KRNAP. -lesní hospodářství -ochrana přírody -ekologická výchova. Krkonošské muzeum: -Vrchlabí, Husova 213, tel.: 499456708.

Zemědělství: - obilí - mák - řepka - cukrovka - vepřové maso - mléko. Oprava: - zemědělské stroje.

Podnik ekologického zemědělství. Chov skotu na maso. Dřevovýroba: -drobné dřevařské výrobky -eurohranoly -spárovky -dveřní hranoly -masivní a lepené podlahy -stolařské sušené řezivo.

Lesnická činnost. Pěstování lesa. Těžba dřeva.

Velkopěstírna hub Praha Nákup, prodej: - žampiony - hlíva ústřičná - šii-také - lesní houby - čerstvé houby - sušené houby - sterilované houby - pěstované houby - volně rostoucí houby - nakládané houby

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba: -živočišná -rostlinná.

Zemědělství: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Chovatelská stanice "od Diváckého dubu" -Flat Coated Retriever.

Komplexní lesnická a poradenská činnost v oblasti správy a obhospodařování lesních majetků.

Služby: -výroba krmiv a krmných směsí pro hospodářská zvířata -nákup a prodej obilovin a ostatních zemědělských komodit -možnost dopravy krmiv -samostatná vnitrostátní autodoprava -individuální receptury.