Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zahradnické centrum. Prodej: - rostliny - květiny - sezóní dekorace - semena a cibuloviny - rostliny - doplňky pro rostliny a zahradu - okrasné a ovocné dřeviny.

Zahradní architektura, služby: - realizace zahrad - projektování zahrad - rekonstrukce zahrad - terénní úpravy - údržby zahrad - úklid sněhu.

Okrasné zahrady. Japonské zahrady. Zahradní jezírka. Opěrné zídky, odvodňování pozemků. Terénní úpravy, zahradní stavby. Pergoly, přístřešky.

Velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby

Velkoobchod, prodej: - produkty zemědělské rostlinné výroby, komodity - olejniny - koření - luštěniny - obilniny - ořechy - pohanka - jáhly.

Zemědělská výroba. Služby zemědělskou mechanizací.

Internetový obchod s vybavením pro koně. Prodej: - vybavení pro koně i jezdce - stájové vybavení - kosmetika, krmiva, dárkových předmětů.

Zahradnictví: -návrhy, realizace a úprava zahrad -návrhy a realizace závlahových systémů -realizace zahradních jezírek -prodej okrasných dřevin -prodej ovocných stromků (na objednávku) -údržba areálů firem -údržba a obnova trávníků -dušičková a vánoční vazba -prodej jmelí.

Rostlinná a živočišná výroba. Prodej zemědělských komodit. Chov a prodej krůt. Nabídka služeb v oblasti zemědělské výroby.

Nyní nabízíme provedení těchto prací: - těžba dřeva - přibližování dřeva - štěpkování biomasy - rekultivace - pěstební činnost - oplocenky - výškové práce - obchod se dřevem

Nákup a prodej: - surové dříví. Prodej: - palivové dříví. Sazenice lesních dřevin. Plantáže vánočních stromků. Školkařská činnost. Traktorová doprava.

Služby v rámci lesnictví a těžby dřeva: -ochrana lesa -pěstební práce -těžba a přiblížení dřeva -výkup a odvoz dřeva -manipulace -obchod se surovým dřívím -přeprava dřeva.

Sklad, prodej, maloobchod, pěstování: - ovoce.

Prodej: -palivové dřevo - různé druhy -nahodilá těžba dřeva -likvidace kalamit. Čištění břehů vodních toků, prořezávání stromů a keřů, rizikové kácení.

Nákup, prodej, import, export: - zemědělské komodity.

Zahradní, zahradnické služby: - projekt - realizace - údržba zeleně zahrad - prodej okrasných rostlin - poradenství.

Realizace a údržba zeleně: - zelené plochy, veřejná zeleň, historické parky, krajinářské a ekologické plochy.

Výroba: - krmné těstoviny - Seno, stelivo, hobliny.

Prodej: -krmivo pro psy a kočky (granule, konzervy, varné i nevarné přílohy, různé druhy mraženého masa) -chovatelské potřeby, hračky, pamlsky -granule pro králíky, nosnice, krůty, kachny -krmení pro ptactvo a hlodavce.

Stáj 3K: - ustájení a trénink koní jak pro parkůry, tak pro soutěže spřežení - trénink jezdců - vyjížďky v kočárech - pronájem kočárů, povozů a koní pro použití ve filmech a reklamě včetně dopravy, výcvik koní a jezdců pro tyto účely.