Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej, export, import: -jezdecká sedla rovněž kvalitní sedla firmy Wintec -špičková jezdecká výstroj od švýcarské firmy STUBBEN -veškeré potřeby pro chov koní -kompletní výbava pro koně značkovými výrobky jedné firmy -postroje na tažné koně a kočárové postroje -veškerá výstroj pro tažné koně -široký ...

Výroba, prodej: -destilovaná voda -lisování umělých hmot -náhradní díly pro výtahy -elektromotory -termosety -termoplasty. Pořez kulatiny. Zemědělská výroba. Vlčatín: -tel.568878194.

Zemědělské družstvo. Výroba: -zemědělská -hospodaření na vodních plochách a rybnících s chovem ryb -zpracování zemědělských surovin -vodoinstalatérství -ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti škodlivým organismům přípravky na ochranu rostlin nebo biocidními přípravky -montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických ...

Prodej: -krmné směsi -chovatelské, akvaristické potřeby -krmení a potřeby pro psy a kočky (těstoviny, mražené maso, pamlsky, vodítka, obojky) -klece -krmení pro nosnice, králíky, drůbež -proutěné koše, stelivo pro kočky -potřeby pro akvaristy, akvária -každou třetí neděli v měsíci burza 8-10hod.

Lesní školka. Prodej: -sazenice lesních dřevin smrk ztepilý borovice lesní borovice černá modřín opadavý jedle bělokorá jedle obrovská douglaska tisolistá dub zimní buk lesní javor klen jasan ztepilý olče lepkavá lípa malolistá třešeń ptačí okrasné keře thuje smaragd realizace a údržba ...

Rostlinná a živočišná výroba: - chov skotu - pěstování obilovin a řepky

Prodej, výkup, výroba, nákup: -krmné směsi -rostlinné produkty -chemické přípravky na ochranu rostlin -zemědělské produkty Doprava: -nákladní. -průmyslová zóna. Březová nad Svitavou tel.:0461-523284.

Valentová Trade s.r.o. zprostředkovává nákup a prodej zemědělské komodity

Prodej, e-shop: -zahradnictví -rostliny, keře, semena. Husova 324 517 24 Borohrádek

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělské družstvo. Výroba: -zemědělská.

Maloobchod, prodej: -semena-osivo -zelenina -květiny -zahradní hnojiva a zemina -zahradní plasty -chemické postřiky k ochraně rostlin -zahradní nářadí -krmivo pro drobné zvířectvo.

Pila. Prodej: -90% řezivo pro stavební účely -stavební smrk (kapované) -hraněné řezivo -impregnace řeziva máčecí technologií -těžební práce a přibližování dřeva -doprava dřeva -truhlářské smrk, borovice, modřín, dub, olše. Výkup: -kulatina jehličnatá – smrk, borovice v třídě A, B, C, v omezené míře D.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Výroba, prodej: -brambory -konzumní hrách -pšenice potravinářská -ječmen sladovnický. Práce: -zámečnické -svářečské -opravárenské. Opravy, servis: -nákladní auta.

Prodej ovoce přímo z farmy. Prodej meruněk, třešní, švestek, hrušek nebo broskví různých odrůd.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: -semeno len* řepka hrách krmný obilí brambory. Živočišná výroba: -dobytek hovězí -prasata. Bioplynová stanice -výroba a prodej elektrické energie Oprava: -stroje zemědělské Autodoprava: -valník -speciál na dobytek -jeřáb ADO* 70** -čelní nakladač UNK 320*, ...

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Jatka.

Společnost DRAVCI LEDNICE SEIFEROS, o.p.s. provozuje záchrannou stanici pro dravé ptactvo. Současně také zajišťujeme výukový program např. pro základní školy a také letové ukázky dravců pro veřejnost. Pro zájemce pořádáme také přednášky spojené s letovou produkcí dravých ptáků. Působíme po celé České republice. Naše dravce a sovy jsme schopni ...