Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Prodej: -okrasné dřeviny. Služby: -návrhy zahrad a parků -výsadba a úpravy živých plotů -stavba skalek a jezírek -zahradní stavby.

Nákup a prodej: -zemědělské výrobky -zemědělské potřeby -agrochemikálie -hutní materiál -pohonné hmoty. Výroba, prodej: -krmné směsi.

Činnost: - zpracování lesních hospodářských plánů a lesních hospodářských osnov - řešení eko-lesnicky zaměřených projektů a studií - oceňování lesa - poradenství a výzkum

Internetový obchod, e-shop, prodej: - vše potřebné pro pěstování rostlin vč. zařízení pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením - potřeby pro pěstitele - kuřácké potřeby - hnojiva a chemie.

Zemědělská výroba - mák setý - mák konzumní - osivo, pšenice - produkce ekologického hovězího masa

Výkup, prodej, sušení, čištění: - obiloviny - luštěniny - olejniny. Vyrábíme a prodáváme obiloviny i olejniny

Výroba, velkoobchod: - krmivo - extrudované krmivo

Květinářství, prodej: - řezané a hrnkové květiny - doplňkový sortiment - vazba smuteční, dušičková, svatební a jiná příležitostná vazba

Květinářství, maloobchod, prodej: - řezané a hrnkové květiny - doplňkový sortiment - vazba smuteční, dušičková, svatební a jiná příležitostná vazba

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - čerstvé i sušené - květinářské zboží - zahradnické potřeby a doplňky.

Výroba: - stavebni řezivo - trámy - prkna - latě - dřevěné palety - bedny - podlažky - sněžáky - zahradni stoly a lavic. Těžba a přibližovani dřeva.

Zemědělská výroba: - živočišná: - výkrmna brojlerů.

Zahradnické služby. Kompletní realizaci a údržbu zahrad.

Rostlinná výroba: - zpracování produktů rostlinné výroby.

Činnost: - sklizeň obilovin a řepky sklízecími mlátičkami - úklid slámy - sklizeň slunečnice - sklizeň silážní kukuřice - sklizeň kukuřice technologií LKS - sklizeň kukuřice na zrno - sklizeň vlhkého kukuřičného zrna s následným mačkáním či šrotováním - vakování - vakování cukrovarských řízků a mláta - ukládání a konzervace píce do PE ...

Výroba: - melasové krmivo pro koně, skot, krávy, drobné zvířectvo.

Zemědělská společnost. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba kombinovaná s živočišnou výrobou.

Služby: - export a import služeb a zboží - obchodní činnost - stavební činnost - turistika EXPORT, IMPORT: - vývoz technologických investičních celků včetně montáže, uvedení do zkušebního provozu, zaškolení personálu - vývoz strojů, zařízení a náhradních dílů - vývoz osobních, nákladních, užitkových vozidel a autobusů vč. ...

Výroba: - rostlinná - živočišná

Výroba - krmné směsi pro hospodářská zvířata.

Výroba: - živočišná - rostlinná.