Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělská výroba.

Činnost: - služby v lesnictví ( těžba stromů, přibližování dřeva traktory, koněm, vyvážecí soupravou, lanovkou, kácení, sázení stromů a péče o mladou kulturu) - výkup dříví - prodej dříví - prodej řeziva

Kácení stromů, práce: - kácení stromů, ořezávání stromů, riziková těžba - přibližování, svoz, manipulace, výkup a prodej dřeva - kácení rizikových stromů bez použití - vysokozdvižné techniky (horolezecká technika) - těžbu dřeva, jeho prodej, nákup + zprostředkovatelskou činnost v oboru - odstraňování kalamitních ...

Zemědělská výroba. Živočišná výroba.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Prodej, maloobchod: -obilí -pšenice, oves -šrot -krmivo.

Zemědělské družstvo. Rostlinná a živočišná výroba.

Lesnictví: -prodej vánočních stromků -projekt a realizace zahrad -výkup, prodej dřevní hmoty -doprava dřeva -těžba dřeva.

Chemie a farmacie - Hnojiva Služby - Poradenské, právní a konzultační služby Zemědělství - Zpracování zemědělských produktů

Výroba, prodej: - krmiva, steliva a chovatelské potřeby z vlastní produkce (mražená, sušená krmiva pro akvarijní ryby a ostatní vodní živočichy) - zrniny, šroty, krmné směsi (proso červené, žluté, šedé, slunečnice, loupaný oves) - krmiva pro psy a kočky (Kanada, USA) - kompletace akvárií a terarií. Prodejna: - ...

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -květiny -okrasné stromky -zahradnické potřeby.

Ovocné a okrasné školky. Výroba, prodej, výsadba: - ovocné a okrasné stromky Ovocné dřeviny: - jabloně, třešně, broskvoně, meruňky, švestky, hrušně.

Výroba: - substráty - hobby substráty - profi substráty - premium substráty - mulčovací kůra - štěpka - keramzit Velkoobchod: - květináče

Provádění veškerých lesnických prací. Výkup a prodej surového dříví.

Gardenka Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - okrasné, ovocné školkařské výpěstky - semena, osivo, zemina, hnojivo, cibuloviny - plastový zahradní nábytek - zahradní doplňky - fólie, netkané textílie.

Výroba krmných směsí: - balení 5, 10, 20 a 50kg - krmné směsi pro: - králíky - drůbež v domácích chovech - prasata - koně - psi - pštrosy - speciální směsi pro: - laboratorní zvířata ve výzkumných i účelových chovech.

Výroba: - suchá a mokrá krmiva - velkoobchod, maloobchod

Zeměděská výroba: -živočišná Střezetice, tel.: 495447332 -kravín Lípa, tel.: 495447065.