Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Ovoce-zelenina Prodej: -ovoce -zelenina.

Zemědělská výroba: -pěstování běžných plodin -výroba osiv. Obchodní činnost: -krmivo pro domácí mazlíčky -potřeby pro zahrádkáře -zahradní nábytek -ratanové a proutěné zboží. Zemědělské produkty: -cizrna -čirok -hořčice -hrách -kukuřice -ječmen -len -lesknice -lupina -oves -proso -řepka -slunečnice -soja -cukrovka.......

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba: -chov prasat a selat.

Zemědělské družstvo. Rostlinná a živočišná výroba.

Export-import: - potravinářství, zemědělství - ovoce - zelenina - sůl - osivo-pšenice, ječmen, oves.

Jezdecká společnost: -základní výcvik jízdy na koni -pro pokročilé jezdce možnost vyjížděk do zámeckého okolí. V areálu byla v roce 2000 otevřena KOČÁROVNA - muzeum plné kočárů a povozů za koně z nejrůznějších dob a státních i soukromých sbírek.

Lesnická společnost. Nákup, prodej: - dřevo, kulatina. Pěstební práce, těžba dřeva. Zalesňování, myslivost.

Zemědělská výroba: -rostlinné výrobky -pěstování obilí -ovoce, zelenina.

Těžba dřeva. Veškeré pěstební práce: - vyžínání pasek - prořezávky.

Výroba, moření, skladování, velkoobchod, velkosklad, prodej: -osiv -kvalitní certifikovaná osiva polních plodin -specializace na hybridy kukuřice -pšenice, řepka, ječmen, žito, tritikál.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou -polní práce s mechanizačními prostředky.

Rostlinná výroba, pěstování: - potravinářská pšenice, sladovnický ječmen, cukrovka, luskoviny, mák, hořčice, krmné plodiny - osiva obilovin, olejniny a trávy. Živočišná výroba, chov: - mléčný skot, produkce mléka - prasata. Mechanizace: - sklizňové práce-sečení, lisování sena a slámy do balíků. Provoz Plasty Mladeč: - výroby, prodej ...

Pěstování: - sója - mák - kukuřice. Chov skotu, produkce mléka.

Květinářství. Prodej, maloobchod: - dárkové předměty, dárky - květiny - keramika.

Výroba a prodej produktů rostlinné výroby - zahradnictví - rostlinná výroba

Jezdecké potřeby EQUIS Kompletní sortiment pro jezdce a koně: - jezdecká sedla, potřeby pro chov koní, otěže, uzdečky, udidla, postroje, oblečení pro jezdce, krmiva, stájové příslušenství, podkovy, elektrické ohradníky, western.

Import a velkoobchod s ovocem a zeleninou. Rozvoz a dodávky ovoce a zeleniny pro obchody, školní jídelny, veřejné stravování, restaurace, penziony, hotely a jiné velkoodběratele.

Prodej: - telata - býci i jalovičky.

Výsadby dřevin, zakládání zahrad (i permakulturních), údržba chráněných krajinných oblastí, péče o dřeviny, kácení (i rizikové), určování a prodej starých odrůd ovocných stromů, poradenství

Zemědělské družstvo. Výroba, prodej: - shrnovače Zemědělská výroba: - chov ovcí, ovce - rostlinná výroba.