Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělská výroba: -rostlinná a živočišná. Pěstování: -pšenice, ječmen, tritikále, oves, hrách, řepka, slunečnice, mák, len přadný, cukrovka, kukuřice na zrno a siláž, jeteloviny, kmín. Chov: -skot -šlechtitelský a užitkový chov prasat. Mechanizační prostředky: -sklízecí mlátičky -traktory -samosběrací vozy -žací ...

Služby: - činění kůží, kožešin - preparace lovecké zvěře

Zemědělská výroba: -rostlinná. -pěstování cibule. -obilniny, olejniny, cukrová řepa.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Výroba, služby: - rostlinná výroba - mechanizace a služby - živočišná výroba: -chov prasat, skotu, drůbeže - nezemědělská výroba: -výroba skleníků -hydravlických hadic -technologií do stájí -lisů a speciálních brusek - finalizace výroby - nákladní doprava

Zemědělská výroba, pěstování, prodej: - rostlinná-zelenina, brambory.

Rostlinná a živočišná výroba. Pěstování: -pohanka -špalda -žito -ječmen -pšenice -oves. Chov: -masný skot chovaný volně na pastvinách

Výroba a prodej premixů krmných aditiv, obchodní činnost v oblasti veterinárně medicínské, poradenské služby v oblasti krmivářství, potravinářská diagnostika (mikrobiologie, mykotoxiny, chemická rezidua)

Služby: - sadba drobného ovoce - prodej ovocné stromy.

Živočišná výroba. Rostlinná výroba.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Maloobchod, prodej: -krmiva: -pšenice, ječmen, kukuřice, oves, slunečnice, proso, oves nahý, ovesné vločky -šroty -grunule pro králíky, psy, kočky -směs pro nosnice, krůty, kačeny -směsi pro papoušky, holuby, křečky -klece, budky, krmítka -vitamíny -travní směsi, směsi na zelené hnojení -rašelina -květináče.

Zemědělské družstvo. Rostlinná a živočišná výroba.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -brambory -živočišná výroba -oprava zemědělských strojů.

Velkoobchod:ovoce, zelenina, suché plody.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - přípravky na ochranu a výživu rostlin (AGRO CS, Agra group, AgroBio Opava) - substráty AGRO CS - kompletní sortiment osiv, travních směsí, zeleninových a květinových semen renomovaných českých výrobců - květináče, obaly, truhlíky, žardinky, mísy, sadbovače - základní stavební materiál - ...

Zemědělství. Zemědělská výroba: -živočišná. Chov, výkrm: -prasata, prase, vepři.

Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou.

Velkoobchod, dodávka, prodej: -vitamínové krmné doplňky -sadbové a konzumní brambory -široký sortiment pekárenských výrobků -zemědělské produkty Zemědělská výroba: živočišná, rostlinná.

služby: -projížka v koňském sedle -pro školy -pro školky -výcvik jízdy na koních -agroturistika.