Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zahradnictví. Pěstování, prodej: -zeleninová sadba -zelenina -sazenice květin.

Dřevorubecké práce: - těžba dřeva harvestorovou technologií. - přibližování, mýtní i předmítní porosty probírky. Lesnictví: - zpracování kalamit polomy, vývraty, včetně přibližování univerzálním kolovým traktorem - manipulace dřeva.

Distribuce krmiv: -Pedigree Pal -Whiskas -Chappi -Kitekat.

Naše služby: - prodej dříví, řezivo - lesnické práce - silniční doprava dříví.

Nákup, prodej: - hnojiva. Zemědělská činnost.

- Zemědělská výroba - Podnikání v oblasti nakládání s odpady - Velkoobchod - Specializovaný maloobchod - Zprostředkování služeb - Zprostředkování obchodu - Ubytovací služby

Ubytování: -ubytování v podkroví -ubytování 1.patře -ložnice -2 lůžka -koupelna -sprcha -wc obývací pokoj -kuchyňka -vinný sklípek -degustace.

Prodej: - alejové stromy - keře - okrasné rostliny pro zahrady - doplňkový sortiment pro zahrady. Realizace zahrad, rekonstrukce starých zahrad.

Projekce, realizace a údržba zahrad včetně dodávky materiálu. Při realizaci zahrady - projekt zdarma Prodej okrasných rostlin: -jehličnany -listnaté dřeviny -trvalky Zahradní architektura.

Rostlinná výroba. Opravy zemědělských strojů.

Ovocnářství Sady, pěstování a prodej jablek.

Městské lesy Fulnek: - správa a údržba lesů. Pila: - pořez dřeva - řezání kulatiny. Výroba, dřevovýroba, prodej: - řezivo, kulatina - dřevěné palety, obaly - krovy, střešní latě - stavební řezivo. Práce: - lesnické.

Rodinné ekologické hospodářství. Pěstování, výroba, prodej: -ovoce. -zelenina. -obilniny. -brambory.

Rostlinná a živočišná výroba. Zemědělství.

Květinové studio Petronila V obchodě: svatební floristika, floristika obecně, prodej dárkového zboží, hrnkových rostlin. Zahradnické služby: Projektování, realizace, údržba zahrad, arboristika.Návrhy, realizce a údržba autmatických závlahových systémů.

Zahradnictví: - návrhy zahrad, plotů - závlahové systémy - udržba zeleně - ozelenění teras - mulčovací kůra - floristická činnost - vázání kytic - dekorace.

Služby: - návrhy, realizace, projekce zahrad - prodej a pokládka travních koberců - zavlažovací systémy

Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Pěstování obilí a jiných kulturních plodin. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě kromě veterinárních činností- terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Silniční nákladní doprava.

Farma. Výroba, prodej: - rostlinné produkty.

Chov, výkup, prodej, vývoz: -sladkovodní i mořské akvarijí ryby.

koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců Správa a údržba nemovitostí Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Pořádání odborných kurzů, školení a jiných ...

Poradenské a konzultační služby spojené se zemědělskou problematikou včetně fytoenergetiky.