Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Prodejna, zahrada a vyhřívaný skleník v Praze nabízí bonsaje bytové i venkovní.

Nákup, prodej: - zemědělské plodiny (obiloviny, olejnatá semena ...). Dovoz, distribuce: - krmiva - honojiva - zemědělské chemikálie.

Zemědělská a rostlinná výroba, nákup a prodej zemědělských komodit. Poskytování poradenství v oblasti zemědělství a vedení účetnictví.

Zahradnictví, květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - zahradnické potřeby - osiva.

Zemědělská výroba: -rostlinná. -živočišná.

Obchodování se zemědělskými komoditami a potravinářskými výrobky.

Soukromá ovocnářská farma: - pěstování ovoce a vinné révy. Moštárna.

Zahradnictví: -projekty a realizace okrasné zeleně.

Odbytové družstvo producentů ovoce. Velkoobchod ovoce a zeleniny. Pěstování, výroba, prodej, odbyt, výkup: -ovoce -meruňky, meruněk, brosve -jablka, jablko a jiné. Zelenina. Poradenská činnost v zemědělství. Mechanizační práce v zemědělství. Hubení škodlivých živočichů, rostlin, mikroorganismů a potlačování dalších škodlivých činitelů ...

Prodej: -masný skot. -obilí -řepka. Přepravní práce T815 AGRO.

Služby: -zahradnictví. Maloobchod, prodej: -květiny, zelenina, okrasné a ovocné dřeviny -balkónové květiny -zahradní nábytek VLADYKA.

Kompostárna, okrasná školka, prodej okrasných materiálů, strojní zahradnické práce, půjčovna malé mechanizace. Provádění a údržba sadových úprav, rekultivace, práce s půdou, architektonické návrhy, dendrologické průzkumy, služby obyvatelstvu.

Zemědělská výroba: -rostlinná Zemědělské služby.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Práce, služby: -sklenářství -malířství -natěračství Poskytování tělovýchovných služeb.

Provádí: - chemické postřiky pro zemědělce - ochrana rostlin - rozmetání hnojiv - příprava půdy.

Zahradnické služby, závlahové centrum, zavlažovací komponenty, zahradnictví, zahrada. Prodej, dodávka, montáž, servis. Zahrady na klíč. Projektování a zakládání okrasných celků a zahrad, péče o zeleň a travnaté plochy. Závl. systém Hunter. Automatické zavlažovací systémy, návrhy, instalace, čerpadla, filtry, komponenty. Zavlažování zahrad, ...

Prodej: -chovatelské potřeby -krmiva.

Zemědělská výroba, , zemědělství: -rostlinná-pěstování rostliny -živočišná-chov zvířata. Ječmen, pšenice, řepka, kukuřice zrno, slunečnice, mák. Krávy na mléko. Produkce telat.

Prodej, maloobchod: -krmné směsi

Zemědělská výroba: -chov skotu, prasat -pěstování obilovin a řepky olejné.

Rostlinná a živočišná výroba