Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo: -živočišná výroba.

Zemědělské družstvo Rostlinná výroba, pěstování: - pšenice ozimá, ječmen jarní, oves, kukuřice na zrno, kukuřice siláž, bob, hrách, řepka, mák, cukrovka, vojtěška, sója. Živočišná výroba, chov: - vepřový dobytek - hovězí dobytek. Mechanizační práce: - mechanizace pro RV - orba a podmítka - setí - postřik plodin - sklizeň ...

Chov a prodej sladkovodních ryb. Velkoobchod, maloobchod. Farmový chov zvířat. Myslivost. Výlovy rybníků. Poradenská činnost v oblasti chovu ryb, rybářství, rybníkářství a hydrobiologie.

Chov vepřového dobytka. Výroba vlnitého papíru a lepenky a balicího materiálu z papíru a lepenky. Výroba zboží z plastů. Zprostředkování obchodu zemědělských základních surovin, živých zvířat, textilních surovin a polotovarů.

- soukromý zemědělec - zemědělská výroba

Prodej: - travní směsi - hnojiva a půdní kondicionery - přípravky na ochranu rostlin - zahradní a komunální technika. Poradenství v oblasti trávníkářství, morfologie, systematiky rostlin, výživy a hnojení, fytopatologie, pedologie, hydrologie a mnoho dalších.

Velkoobchod, prodej: - potraviny (racionální výživa, cukrovinky, instantní káva). Mlýn, výroba: - celozrnná mouka. Výroba, prodej: - krmivo, krmné směsi. Strojírenská výroba, kovovýroba: - stavba strojů s mechanickým pohonem.

Plemenářská služba: -šlechtění -inseminace. Rostlinná a živočišná výroba.

Nákup, prodej: - zemědělské produkty. Výroba: - osiva.

Restaurace RANCH Poskytují: -restaurační služby -zajištění-svatby, večírky, grilování -ubytovací služby. Dále pořádají: -projížďky na koních -letní týdenní kurzy jízdy na koni -týdenní putovní výlety na koni.

Lesnická činnost: - výkup dříví všech sortimentů - zpracování kulatiny na požadovaný sortiment - prodej dříví v přesné kvalitě dle požadavku zákazníka - dopravu dříví až k zákazníkovi - silniční, železniční - prodej stavebního řeziva na zakázku - pěstební činnost - těžba a zpracování dřeva - doprava Lovecká turistika Broková ...

Služby, prodej: -likvidace biologických odpadů pomocí kalifornských žížal -poradenství -kalifornské žížaly jsou určeny jak pro domácí využití tak pro firmy a obce. Provozovna: Mikulčice, dolní farma-areál JZD.

Zemědělství: -rostliná výroba -živočišná výroba.

Chov japonských křepelek. Křepelčí farma.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Pěstování a prodej produktů rostlinné výroby - převážně květin a okrasných dřevin.

Služby: -zemědělské práce -oprava zemědělských strojů -autodoprava.