Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Growshop Jičín se zabývá prodejem vybavení pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením. Pěstitelské potřeby nabízíme online, nebo můžete navštívit nově otevřený growshop v Jičíně.

Činnost: -zemědělská výroba. Černín - sušárna + prasata + krmivářství 671 53, středisko Agrodružstva, Černín

Prodej: - sazenice květin a zeleniny - balkonové květiny - trvalky a skalničky - vřesovištní rostliny - okrasné trávy - listnaté a pnoucí dřeviny - jehličnany - ovocné dřeviny - osivo - substráty, hnojiva a postřiky - zahrádkářské potřeby - vysazování truhlíků a mís.

Poskytujeme služby v oboru zpracování dřeva, těžby dřeva, dopravy a prodeje dřeva. Vyrábíme a prodáváme řezivo, latě, trámy i krovy. Dále vyrábíme palivové dřevo, krbové dřevo a štípané dřevo. Poskytujeme také služby v oblasti přibližování dřeva a kontejnerové dopravy. Zajistíme odvoz stavební suti, odpadu, sypké hmoty, palivového či krbového ...

Pěstujeme a prodáváme ušlechtilé lesní a okrasné jehličnany.

Okrasná školka. Pěstování, velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné, stromy -jehličnany, ovocné stromy, dřeviny -popínavé rostliny -vřesy -trvalky -okrasné trávy Služby: -návrhy, realizace zahrady. Jaro 10.3. - 15.6. Podzim 20.8. - 10.11. Po-Pá 8-16 So 8-12 Léto 16.6. - 19.8. Po - Pá 8-14 So 8:30-11.

Výroba, prodej: - krmivo pro akvarijní rybičky a potěr.

Ekologické zemědělství: -chov: -hovězí dobytek a ovce -údržba krajiny -rostlinná výroba pro vlastní potřebu.

Lesní práce. Pila, dřevovýroba.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -květiny -semena, hnojiva, substráty -zahradnické doplňky.

Ubytování v soukromí Nabídka ubytování v 5 apartmánech s celkovou kapacitou 20 lůžek. K dispozici je vlastní sociální zařízení. Možnost parkování. Chov i prodej ovcí a produkce plemenných beranů.

Zpracování dřeva. Stavebně truhlářské práce.

Zemědělská výroba: - obiloviny, obilí.

Zemědělská výroba - rostlinná výroba - chov kuřic a brojlerových kuřat.

Jezdecké stáje, jezdecký spolek: -občanské sdružení -otevřeno denně -možnost jízdy na koních.

Zemědělská výroba: -rostlinná a živočišná výroba osiv.

Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - dekorativní plasty - nářadí - krmiva.

Zahradnictví. Specializace na pěstování jiřin. Pěstování, prodej: -jiřin, jiřiny. -hlízy jiřin.

Zemní práce všeho druhu (menšího rozsahu) - výkopy inženýrských sítí, hloubení jámy pro bazén, výkopy základů, příprava terénu pro chodníky a zámkové dlažby, hydroizolační okopy základů budov. Průklest a kácení náletových dřevin. Půjčovna přívěsů za osobní vozy. Půjčovna HAKI lešení. Správa budov a objektů.

Živočišná výroba: - chov skotu

Zemědělské družstvo, rostlinná a živočišná výroba.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.