Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Velkoobchod, dovoz ze zahraničí, prodej: -ovoce, zelenina (Itálie, Španělsko, Holandsko, Belgie, Francie, Řecko, Turecko, Maďarsko, Polsko, Kypr aj.). Maloobchod, prodej: -ovoce, zelenina (ČR, Slovensko) -sušené plody a ořechy.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -krmiva pro hospodářská zvířata, psy, kočky -jednoduché potřeby -akvaristika, terazistika, akvária -klece, terária, faunaboxy -prodej drůbeže. Prodej a nákup: -koně. Služby: -poradenská činnost při nákupu koní -jezdectví -trenér, rozhodčí, stavitel parkurů.

Zahradnictví, prodej: Ovocný sortiment -maliníky, ostružiníky, borůvky, rybíz -jabloně, hrušně, třešně, slivoně, meruňky, broskvoně Okrasné dřeviny -jehličiny (jehličnany) -listnaté keře a stromy -azalky, rododendrony (sazenice- rostliny) Květiny -růže (pnoucí, polyantky, čajovky hybridy, pokryvné) -skalničky, ...

ČERSTVÉ MLÉKO, MASO A OBILÍ Z RODINNÉ FARMY v blízkosti Opočna (RK). Zavítejte do malebné oblasti podhůří Orlických hor ve východních Čechách. Do malinké vesničky, jež se nazývá Nová Ves, kde již od 90. let rozvíjíme své hospodářství.

Činnost: - rekonstrukce bytových a nebytových prostor - výstavba nových objektů - truhlářství - služby soukromých detektivů - zprostředkování služeb - - zámečnictví - organizování sportovních soutěží - vydavatelské a nakladatelské činnosti - zednictví - bezpečnostní agentura - zahradnické práce - úklidové služby - revize (elektro, ...

Těžba dřeva, zpracování dřeva.

Zahradnictví, práce: - zahradnické - kompletní péče o stromy - pořez mobilním katrem, motorovou pilou - sekání trávy - rizikové kácení.

Prodej: - sazenice lesních dřevin.

Prodej: - hospodářské potřeby - hnojiva

Zahradnictví. Květinová a zel. sadba, smuteční a dušičková vazba, různé zahrad.práce.

Prodej, pěstování: - balkonové květiny - letničky, trvalky, zelenina - substráty, mulčovací kůra.

Výroba rostlinných produktů a pěstování obilí.

Zahradnictví a vázání věnců Zahradnictví. Vázání věnců.

Zahradnické služby. Zahradnictví. Pěstování, prodej: - zelenina - okrasné keře, túje - jehličnany, jehličiny - květiny - hrnkové, řezané, květinářství - dekorační předměty, ozdoby. Služby: - smuteční a slavnostní květinová vazba - výroba květinové sadby. Sídlo firmy: - Jistebník 399.

Velkoobchod, prodej: -semena

Penzion Smetanův Statek Penzion, ubytování: -ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV -možnost připojení na internet -stravování -půjčovna jízdních kol. Kapacita penzionu činní 10 osob. Smetanův Statek. Produkce, prodej: - brambory - cibule - zelí - pšenice - zelné ...

Pěstování, prodej: -ovocné výpěstky-všechny druhy švestky, jabloně-vyšší i nízké tvary višně, třešně, angrešt, rybíz, meruňky, broskve -okrasné výpěstky-růže, konifery. Návrhy, realizace, údržba, úprava: -zahrady -zeleně -sady.

Výroba: -rostlinná kombinovaná se živočišnou.

Květinářství. Prodej kytic všeho druhu. Rozvoz, roznáška, donos, doručování, dodávky domu, do firmy či kanceláře: -květiny, květinové koše -květinové dary k svátku, narozeninám, výročím, prezentace firmy -květinová výzdoba (svatby, večírky, reklamní akce). -květinová výzdoba interiéru, včetně.