Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Tělovýchovná jednota Sokol. Jezdecký areál: -krytá jízdárna. Služby: -výuka jízdy na koni -vyjížďky do přírody a ve sportovní hale.

Sklenářské práce. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Sklenářské, malířské a natěračské práce. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Pozemní a inženýrské stavitelství. Výroba elektrických strojů a zařízení. Elektroinstalace.

Dovoz, prodej, oprava, servis: - zemědělské stroje - komunální technika - krmné vozy, nastýlací vozy - lžíce, radlice - manipulační technika - maziva - mulčovače - postřikovače - rozmetadla - náhradní díly. Výroba, prodej: - osiva.

Výrobní závod. -obiloviny. Maloobchodní prodej: Ivanovice na Hané, Rostislavova 765 tel.: 517363368, 517363048 Prostějov, Kostelecká 23 tel.: 582 333 379 Vyškov, Purkyňova 2 tel.: 517341298, 517348941.

Činnost: - Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti - obchod se surovým dřívím - obchod s řezivem - prodej lesnického nářadí, pomůcek a potřeb

Služby, práce: -zahradnické.

Zemědělské obchodní družstvo. Výroba: -rostlinná -živočišná

Zemědělská společnost Živočišná výroba

Výroba: -rostlinná -živočišná

Maloobchod, prodej: -osivo a sadba pro pěstitele v rostlinné výrobě. Služby: -autodoprava.

Služby: - znalosti v oboru pěstování rostlin pod umělým osvětlením - široký sortiment potřeb pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením - půjčování pomůcek (luxmetr na měření intenzity světla - kvalita výbojek či stínidla, děrovací kleště na PE-hadici, profesionální tacker aj.) - návrh projektů, konzultace a poradenskou činnost.

Údržba zahrad Zpracování návrhu osázení Realizace výsadeb Rekonstrukce a zakládání trávníků Osazování skalek, budování a osazování vřesovišť s vápnostřežnými rostlinami Řez, průklest a zmlazování ovocných a okrasných dřevin Osazování jezírek, vodních nádrží a vodotečí Výsadby dle speciálních požadavků zákazníka Ozeleňování balkónů, teras, ...

Služby: -zahradnické -vazba květin -řezané květiny -umělé a sušené květiny -substráty -květináče -keramika.

Distribuce: - sadbové a konzumní brambory - sadbové, rané, pozdní, průmyslové, loupané - obilí - potravinářské i krmné - luštěniny - hrachy zelené, žluté, krmné, hrachové odpady - technické plodiny - mák, kmín, hořčice, řepka - doplňky pro skot - rašlové pytle 3, 5, 10, 15, 25 kg

- zemědělské družstvo - produkty rostlinné a živočišné výroby

- rostlinná výroba Zastoupení plodin je cca následující: Pšenice ozimá - 310 ha Ječmen ozimý - 75 ha Ječmen jarní - 400 ha Řepka ozimá - 160 ha Kmín kořenný - 40 ha Hrách setý - 30 ha Krmné plodiny - kukuřice, jetel cca - 800 ha - živočišná výroba služby : - sklizeň řepky a obilovin sklízecími mlátičkami John Deere - sklizeň ...

Zahradnictví, šlechtění a pěstování hlíznatých Begonií: - z výsevu - z mladých rostlin - z hlíz - sklizeň hlíz Internet: - vše o begoniích - fotosoutěž + novošlechtění + novinka voňavá begonie Katalog: - begonie velkokvěté - begonie převislé - begonie mnohokvěté - begonie miniaturní - nabídka hlíz ...

Zemědělství. Zpracování produktů živočišné a rostlinné výroby. Soukromý zemědělec. Provozovna: - Osek nad Bečvou 23.