Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zahradnictví. Prodej, donáška, rozvoz do domu: -květiny. Vázání: -věnce, květiny.

Výroba: -rostlinná. Zahradnictví.

Provádíme veškerou činnost spojenou s lesem a zahradou. Těžební a pěstební činnost tzn. těžba dřeva, přibližování dřeva v délkách i sortimentech, výsadbu stromků, vyžinání, chemické ošetření, stavbu oplocení, kácení stromů včetně rizikového kácení, likvidace zbytků po kácení včetně odstranění pařezů. Zahradnické práce od návrhu zahrady po výsadbu ...

Semena, osiva. Nové sídlo firmy: Oseva Agri Chrudim, a.s. Kočí č.p. 159 538 62 Kočí

Velkoobchod MONSANTO. Prodej, poradenství v oboru. Osiva DEKALB: -kukuřice, řepka, slunečnice vč. GMO - geneticky modifikované organizmy. Přípravky: -na ochranu rostlin v zemědělství -na odstranění plevelů -ROUNDUP totální herbicid -GUARDIAN -MONITOR.

Zahradnické služby: - úpravy parků - školkařství - maloobchodní i velkoobchodní prodej rostlinného materiálu - výsadba a údržba zeleně - zakládání biokoridorů - pokládání travních koberců - čisté terénní úpravy - kácení stromů, frézování pařezů Zahradnictví a okrasná školka Malotice: tel.: 321 796 013

Činnost: - rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou

Činnost: - zahradnictví - prodej jahod s možností samosběru - pěstování okurek

Výroba: -zemědělská. Rostlinná výroba -obiloviny,řepka olejka,mák luštěniny,brambory, loupané brambory (vakuově balené po 10Kg) Živočišná výroba -chov skotu a prasat -mléko Distibuce olejů a maziv značka AGIP Výroba opotřebitelných dílců zemědělských strojů na přípravu půdy a sklizeň cukrové řepy (cukrovky) Stanice technické ...

On-line prodej: - chovatelské potřeby - granule, konzervy, pamlsky - obojky, vodítka - přepravky, pelíšky, podestýlky - hračky a další sortiment.

- výkup a prodej dřeva - doprava dřeva, - manipulační sklad - nádraží ČD - Opočno - výroba palet, hranolů, prken - prodej palivového dřeva

Výroba: -pěstování obilovin

Zemědělská výroba: - živočišná (masové výrobky) - rostlinná Doplňková činnost: - prodej: - výkup, prodej, drcení: - plasty, recyklace /PE polyetylen, PP, PS, ABS.

Květinářství, květiny, roznáška, rozvoz: -čerstvé řezané květiny pro každou příležitost -dekorace ze sušených i umělých květin -květiny sušené, vázané, řezané -hrnkové květiny -kytice pro každou příležitost.

Služby: - čistička obilí.