Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zahradní centrum Karlova Koruna (areál zámku Karlova Koruna) Zahradnictví. Služby: - montáž šestibokého altánu - instalace závlahových systémů - provzdušnění a regenerace trávníků - montáž zahradních domků, altánů a pergol - sekání trávy a údržba trávníku - instalatérské práce.

Městské lesy. Služby pro hospodaření v lesích a pro myslivost.

Zemědělská výroba: -rostlinná a živočišná výroba.

Okrasné zahradnictví. Služby: -realizace zahrad -údržba zahrad -osazování nádob dle přání zákazníka -výroba sezoních dekorací a věnců -dovoz valounů -autodoprava.

Výroba, dodávka, aplikace: -STAVEBNÍ HMOTY: -LASIK - dvousložková hydroizolační hmota na monolitické stavby, proti tlakové i stékající vodě a ropným produktům -PROTIPOŽÁRNÍ HMOTY: -DEXAFLAMM-R - protipožární systém na kabelové rozvody a plasty, prostupy a přepážky -TERFIX P - protipožární omítková směs ke ...

ZD**-zemědělské družstvo Nesovice. Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Prodej: -ovocné stromy, stromky, keře -jehličiny, jehličnany -listnaté keře -růže.

Zemědělství: -zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby.

Nákladní autodoprava. Opravy: -automobily -pracovní stroje. Zemědělská výroba.

Zahradní a krajinářská architektura, lesy zvláštního určení, vodní plochy, výuka a poradenství.

Semenářství. Prodej, maloobchod: - zahrádkářské potřeby - semena - osiva - sazenice. Sídlo: - Těrlicko, Horní Těrlicko 702.

Rekreační jízdy na koni: -výuka jízdy na koni -vyjížďky do terénu -víkendové pobyty -zajištění ubytování a stravování -ekologicky čisté prostředí.

Zahradnické služby, sadové a parkové úpravy. Výsadba zeleně. Prodej, maloobchod: - květiny (řezané, živé) - sazenice - hnojiva - zemina - keramika - osiva.

- lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti

Výhradní obchodní zástupce firmy EGT system spol. s r. o. pro oblast Moravskoslezského a Olomouckého kraje. Prodej: - přípravky na ochranu rostlin - certifikovaná osiva - pevná a listová hnojiva. Poradenství v zemědělství: - zpracovní plánů ochrany a výživy rostlin - pomoc při evidenci přípravků na ochranu rostlin - bezpečnostní ...

Prodej, pěstění. - kaktusy - sukulenty - masožravé rostliny - výběrové rostliny - semena.

Projekce, realizace, údržba: - zeleň - městská, soukromá. Pěstování, prodej, pokládka: - kobercové trávníky. Pěstování, prodej: - okrasné keře - vzrostlé stromy - trvalky. Prodej, maloobchod: - zahradní jezírka - vodní a bahenní rostliny. Terénní úpravy: - plochy v nákupních centrech, výsadba květin. Rekonstrukce: - ...

Zemědělské družstvo. Prodej: -brojlerová kuřata -kuřice.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Zahradnictví. Prodej, výsadba: -rostliny -okrasné dřeviny. Služby: -návrhy a výsadby zahrad -návrhy zdarma -živé ploty -zahradní poradenství.

Zahradnictví. Pěstování, prodej: - květiny - byliny - stromy - keře.