Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Prodej: - zemědělské produkty. Živočišná výroba, chov: - mléčný skot - prasata. Rostlinná výroba: - cukrovka - ozimá pšenice - jarní ječmen - krmné obilí - mák - ozimá řepka. Služby zemědělskou technikou: - kombajny - řezačka - sklizeň cukrovky - traktor - polní práce. Zámečnické práce včetně povrchové úpravy - ...

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Stavební práce: -kompletní stavby "na klíč" -zateplování objektů i pro program Zelená úsporám -opravy fasád -výměny oken a balkonů, možnost pomoci při zajištění zdrojů -střechy - práce tesařské, klempířské i pokrývačské -historické stavby/památkové stavby -oprava, rekonstrukce a výstavba lesních cest -oprava, rekonstrukce a výstavba ...

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba -oprava zemědělských strojů.

Naše služby: - zahradní architektura - sadovnictví, krajinářství - lesnické práce a rekultivace.

Výroba: - krmné směsi pro hospodářská zvířata - úprava zrnin, semen a osiva Nákup a prodej zemědělských komodit.

Architektura zahrad : realizace zahrad na klíč projekty, návrhy, studie údržba zahrad ZAHRADNICTVÍ: - mulčovací kůra - rostliny DODÁVKA: - ornice - dřevní štěpky - FUCHSIE ( stálá prodejní výstava stovek kultivarů ) - ostatní zeleň ZAHRADNICKÁ ČINNOST: - realizace zahrad na klíč, okrasné zahrady - projekty, studie a ...

Pštrosí farma. Chov, produkce, prodej: - pštrosů - maso, vejce, skořápky. Výrobky z pštrosí kůže. Sídlo firmy: - Dělnická 412, Orlová - Poruba.

Prodej: -kuřice -krůty -roční slepice Živočišná výroba, chov. Prodej probíhá v Ondraticích.

Velkoobchod, prodej: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy, kočky. Další prodej: - Krnovská (Supermarket COOP Terno) Opava.

Maloobchod, prodej: -exotické ptactvo -rybičky -terarijní zvířata -krmivo -akvaria -motory.

Výroba: - přípravky pro kožedělný průmysl - hydrolyzát kolagenu - rozprachové sušárny nerezové - pigmenty do barev - stavební chemie - hnojiva

Výroba: -zemědělská. Pěstování zemědělských plodin.

Činnost: - chov koní plemene Quarter Horse - chov ovcí vřesovek - prodej sena, granulí zn. Energy´s

Víťazka - okrasné dřeviny Pěstování a prodej okrasných dřevin.

Hospodářské družstvo. Nákup, sušení, čištění, skladování a prodej produktů rostlinné prvovýroby: - obilniny - olejniny - luštěniny -maloobjemové plodiny Nákup a prodej krmných surovin. Výroba, prodej: - doplňkové krmné směsi.

Výroba: -rostlinná -živočišná

Realizace a údržba zahrad Kompletní údržba travnatých ploch Údržba živých plotů, květinových záhonů. Zahradnictví Prodej: -řezané, pokojové a balkonové květiny -osiva a sadby -ovocné a okrasné stromky -květináče -zahradní substráty. Aranžování.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej, služby: - balkónové květiny, sazenice - zelenina i květiny, okrasné keře - azalky, rhododendrony, květiny k výsadbě na hřbitov, stromky - ovocné, jehličnany - vazba kytic a věnců - svatební, smuteční, dušičková, vánoční, ikebany - doplňky - keramika, květináče, vázy, svíčky, hnojiva, olej do lampiček.