Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zahradnictví: -muškáty -růže stromkové a deštníkové -rododendrony -jehličnany na živé ploty -okrasné listnaté keře a stromy -zakrslé kultivary -ovocné stromy a keře -truhlíky, keramické mísy, substráty, hnojiva.

Vítejte v pestrém světě “ Vermont “, který přinášíme coby výhradní dovozce a distributor do České republiky. Představujeme ručně vyráběné květiny, které se skládají ze skutečných květů pěstovaných v Africe. Patentovaný proces dehydratace a následného balzamování umožňuje květům uchovat si dlouhodobě stejné vlastnosti jako v přirozeném stavu. ...

Lesní hospodářství: - pěstební a těžební práce v lesním hospodářství - prodej a výkup surového dřeva - výkup všech semen lesních dřevin. Pila: - výroba, prodej truhlářského řeziva - stavební řezivo - krbové dřevo - průmyslová štěpka Myslivost: - prodej zvěřina - nabídka odstřel zvěře (srnčí, dančí, mufloní, černá - prasata ...

Zahradnictví: -zahradnické služby -zahradní úpravy -realizace a údržba zeleně -odborné konzultace -prodej -semena, květiny -zahradní potřeby -návrhy zahrad.

Dovoz, import, distribuce, prodej: -krmivo, krmné směsi pro prasata, skot, koně -koncentráty. Chov: -smluvní odchov mladých koní. Sportovní jedecká stáj pro využití veřejnosti. Provozování: - ubytování ve dvou apartmánech -tenisový areál, kurty.

Výroba, prodej: - krmné směsi - kukuřice - řepka - konzervanty. Podniková prodejna: - tel. 481 389 274.

Zahradnictví. Služby: - pěstování a prodej květin, rostlin, keřů a stromů - terénní úprava zahrad, parků a sadů.

Krouhárna zelí. Výroba: - marinované zelí - kysané zelí - zelné saláty.

Moštárna v Hostětíně: - výroba bio ovocných šťáv - jablečné mošty a sirupy v BIO kvalitě - ekologické zemědělství, ovocnářství

Zemědělská výroba. Obiloviny.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -železářství -krmné směsi -drogerie.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -rostlin.

Velkoobchod, maloobchod: -ovoce -zelenina.

Grow shop s profesionálními potřebami pro profesionální pěstitele, potřeby pro pěstování.

Zemědělská výroba: -rostlinná,živočišná. Prodej: -osiva,obilí -zemědělské produkty.

Inzertní server: - inzerce zvířátek na internetu - poptávkový nebo nabídkový inzerát se zvířaty. Diskusní fórum. Katalogy zvířecích služeb.

Rostlinná výroba. Farma zabývající se pěstováním pšenice, ječmene, triticale, kukuřice, sóji a tykve olejné.

Velkoobchod, prodej: -pesticidy pro zemědělství a lesní hospodářství -barvy, laky -autolaky -ředidla -malířské potřeby -substráty, rašeliny -hnojiva.

Zemědělská výroba. - soukromý zemědělec

Zahradnictví, květinářství. Maloobchod, prodej: - sušené, řezané květiny - květináče - prodej okrasných rostlin Služby: - výzdoba interiérů - vázání kytic - svatební servis - návrhy realizace zahrad.

Drůbežárna: -chov drůbeže.

Pěstované plodiny: -jabloně -hrušně -broskvoně -meruňky

Maloobchod, prodej: -zahradnické potřeby -osiva, sadba -krmivo -dárkové zboží.

Živočišná výroba, chov: - krůty - masný skot.

Naše služby: - zahradní a krajinářská tvorba - zahradnické centrum - rekultivace a sanace území - závlahové systémy.