Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Těžba a přibližování dřeva. Obchodní činnost.

Zahradnictví. Pěstování obilí pro cizokrajné ptactvo. Provozování včelařství

Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou.

Zemědělská výroba: -chov a výkrm prasat..

Chovatelské potřeby. Krmiva pro psi, kočky, a další drobná domácí zvířata.

Zahradnické centrum. Výroba, nákup, prodej, obchod: -balkónové rostliny a letničky -rostliny vhodné na slunce, do stínu -ovocné stromy a keře -letničky, pelargónie, petúnie, řezané květiny -dušičková aranžmá -vánoce -vánoční stromky -vánoční pokojové rostliny -trvanlivé vánoční dekorace -dekorační materiály -větve, ...

Ubytování. Prodej, maloobchod: - živá vazba - umělé květiny - semena - zahradnické nářadí - hnojivo.

Služby: - rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou.

Služby: -ovocná školka -pěstování okrasných dřevin -terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch.

Služby: -mlýn. Prodej: -výhodné ceny balených mouk přímo z prodejny mlýna -hrubá krupice -hrubá Zlatý klas -polohrubá výběrová -hladká konzumní -hladká extra speciál -krmné směsi pro drobné chovatele -mlýnská krmiva.

Pila. Zpracování kulatiny a dřeva. Pilařská výroba: - výroba výrobků z dřevní suroviny - výroba železničních pražců - výroba dřevité vlny - výroba šindelů - provozování sušičky dřeva - impregnování dřevěného materiálu.

Okrasná školka, sadovnictví, zahradní centrum. Prodej: -okrasné, ovocné dřeviny -květiny -skalničky -cibuloviny -semena -pokojové rostliny -hnojiva, postřiky -zeleninová sadba -krby, grily -zavlažovací zařízení -výrobky z plastů -jezírka, truhlíky, lavičky -dlažba (zámková i z vymývaného betonu) -betonové ...

Živočišná výroba, prodej: -jatečná zvířata, selata. Rostlinná výroba, prodej: -potravinářské obilí, sladovnický ječmen, řepka olejná. Velkoobchod: -zelenina. Služby v rostlinné výrobě: -ochrana plodin -chemické ošetřování plodin-postřiky. Práce těžké mechanizace: -autojeřáb, UNC*, KOMATSU. Služby: -zámečnictví ...

Zemědělská výroba: -rostlinná.

Společnost, v rámci své obchodní činnosti, poskytuje nákup a prodej hospodářských zvířat v rámci Evropských zemí, ale také na tuzemském trhu. Hlavními obchodními kategoriemi jsou: - Kategorie skot - Telata - Zástav - Plemenný skot (jalovice, býci) - Jatečný skot - Kategorie prasata - Selata - Prasata, ...

Nákup, prodej, úprava: -osivo polních plodin mimo cukrovku.

Veterinární ordinace: -specializace na malá zvířata -preventivní péče -chirurgie -interna -gynekologie -zubní ultrazvuk -RTG, EKG. Maloobchod, prodej: -krmiva -veterinární diety.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.