Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Hospodářská úprava lesů-LHP a LHO: -vyhotovení LHP a LHO v digitální a tištěné podobě -pořízení, sumarizace a vyhotovení dat o lese -plány péče o břehové porosty Tvorba digitálních dat: -informační systémy o lesích, tocích, městké zeleni a její inventarizace -tvorba digitálních rastrových a vektorových dat. Ortofoto: ...

Pěstování: - květiny, - okrasné dřeviny.

Maloobchod, prodej: - kynologické potřeby pro psy, kočky, domácí zvířata - chovatelské potřeby - krmivo, granule, konzervy pro zvířata.

Správa lesů. Služby: - těžba dřeva - přibližování dřeva v lese - pilařská výroba Provozování myslivosti. Poskytování služeb v myslivosti.

Maloobchod, prodej: -křečci, morčata, ptactvo -krmivo, potřeby pro chovatele, rybáře, zahrádkáře. Krmiva pro: -hospodářská zvířata, psi, kočky, akvarijní rybičky, exoty, hlodavce. Chovatelské pomůcky, potřeby: -krmítka, misky, napáječky, klece, vodítka, koše, obojky aj. Pletiva plotová, králikářská, hnojiva. Distribuce, prodej ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čistící a dezinfekční prostředky -prostředky pro zemědělskou prvovýrobu.

Výroba a prodej stájové technologie pro skot (kompletní vybavení stájí a pastvin), plachtových obloukových a příhradových hal, zakázková kovovýroba a výroba z polypropylenu

Jezdecké a chovatelské potřeby. Maloobchod, prodej: -jezdecké potřeby pro anglické ježdění a western -westernové doplňky -kožené a sedlářské výrobky i na zakázku -australské kabáty -velký výběr klobouků -chovatelské potřeby -krmiva a krmné doplňky.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové rostliny -keramika -kompletní květinový servis.

Pila. Těžba, pořez, zpracování, prodej: -dřevo, kulatina, řezivo.

Lesnictví. Pěstování lesa. Pila: -Valašské Klobouky, Brumovská tel.:577321998 -těžba, zpracování: -dřevo.

Antukový kurt s umělohmotnými čarami a umělým osvětlením - tenis, sqhuash - k dispozici tréninková stěna Chovatelská stanice rhodéského ridgebacka.

Prodej: -kořenová zelenina -mrkev, petržel, pastyňák -zelí krouhárenské i ke skladování -čínské zelí, pór, červená řepa -jahodová sadba -množení jahodníkových sadeb.

Jezdecký klub, dostihová stáj Nabízí: -jízdy na koni -svezení dětí na koni -občerstvení -pořádání společenských akcí -večery s živou hudbou -poradenská činnost v oblasti výživy a chovu koní -ustájení koní.

Výroba, oprava, servis: -zemědělské stroje. Zemědělská výroba: -živočišná: -skot, hovězí dobytek -rostlinná pro vlastní potřebu. Farma - Nevšová 35: -tel.:577341754.

Služby: -zemědělské práce -sklizeň obilovin, řepky, slunečnice -rostlinná výroba -obiloviny -řepka -výkrm prasat.

Zemědělské družstvo: -rostlinná výroba. -živočisná výroba.

Hospoda, restaurace: -posezení country hospodě s otevřeným ohněm -možnost rezervace pro soukromé akce. Ranč, ranch: -rekreační vyjížďky na koních volnou přírodou, koně (pro děti, začátečníky, pokročilé i dospělé) -ustájení soukromých koní -prodej koňského hnoje.

Chov a trénink klusáckých koní. Nabídka ustájení koní, vyjížděk a výuky jízdy na koních.