Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Pila. Práce: - těžba dřeva - svoz a pořez kulatiny. Výroba, prodej: - řezivo.

Realizace, dodávky: -zahrady na klíč -jezírka -skalky -výstavba suchých zídek -pergoly -závlahové systémy (závlaha) -výsadby rostlin v nádobách -zahradní osvětlení, obrubníky -trávníky seté, travní koberce, tráva -zeleň měst a obcí (údržba zeleně). Zahradnictví. Zahradní a krajinářská architektura.

Zemní práce. Zemní mechanizace. Těžba dřeva. Pěstování lesa. Demolice a zemní práce.

Živočišná výroba, chov: - skot, hovězí dobytek - ovce.

Vedení: - jednoduché účetnictví na PC. Pěstování a sběr hub. Chov kožešinových zvířat. Chov zoologických zvířat. Chov laboratorních zvířat. Činnosti autoškol, leteckých a obdobných škol. Maloobchod v nespecializovaných prodejnách. Silniční nákladní doprava.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Internetový obchod nabízí krmivo a chovatelské potřeby pro psy, kočky, papoušky, králíky a další domácí zvířata. Rady, tipy, testy výrobků, pravidelné akce a novinky v sortimentu. Rozvoz Praha, Praha východ, Kolín a okolí. Doprava od 799, - Kč zdarma. I

Farma. Ekozemědělství. Zemědělství: - živočišná výroba - rostlinná výroba.

Služby pro zemědělství: -přihnojování a ochrana rostlin -rozmetání pevných průmyslových hnojiv -sklizeň kukuřice na siláž -doprava průmyslových hnojiv a zemědělských komodit. Výroba: -hnojiva -repelenty.

Zemědělství: - lesní hospodářství, lesnictví. Zpracování, pořez, těžba, prodej: - dřevo, kulatina.

Farma koní. Služby: -trénink dostihových koní -výuka ježdění (jízdy) v jízdárně -vyjížďky do terénu pro pokročilé -ustájení dle dohody. Chov: -koně (koní) plemene Anglický plnokrevník. Poradenství, služby: -výživa a krmení koní -při sestavení elektrických ohrad (ohrady) -sestavení krmného plánu s využitím vitamínových, ...

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Služby: -poradenství v oblasti zemědělství s využitím laboratorních měření -vážení, sušení a posklizňová úprava zemědělských plodin.

Velkoobchod, maloobchod: -hlodavci -akvarijní ryby, zvířata, rostliny -zařízení do akvarií -pomůcky, potřeby pro chovatele: -krmivo pro psy, kočky, exotické ptactvo. Služby: -instalace kompletů akvárií -poradenství.

Zastoupení ZEMPO. Maloobchod, prodej: - zemědělské, hospodářské a zahrádkářské potřeby - krmné směsi, krmiva - semena - substráty - rašelina - hnojiva - chemické postřiky - nářadí pro zahrádkáře - květináče - plast, keramika - agrofolie, folie - lepidla, tmely - lana, motouzy, popruhy - ochranné pracovní pomůcky - ...

Služby: -zemědělství -živočišná výroba -chov jatečních prasat -chov kuřic -konzumační vejce tříděné.

Služby: -inseminační stanice kanců.

Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.

Zahradnická práce. Ovocnářská práce.