Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Kácení a ořez stromů. Těžba a výkup dřeva. Výroba, prodej: - řezivo - palivové dříví. Stolařské práce: - dřevostavby, pergoly, ploty, zahradní nábytek. Výroba: - myslivecké a terénní zařízení.

Skladování a prodej: -tuhá průmyslová hnojiva -kapalná průmyslová hnojiva -chemické látky a pesticidy. Aplikace hnojiv a práce v zemědělství: -tuhá průmyslová hnojiva -kapalná průmyslová hnojiva -ochrana rostlin. Pohonné hmoty: -dovoz, rozvoz a prodej. Nákladní automobilová doprava včetně zahraničí. Pronájem výrobních a ...

Nabízí: -senážní plachty Polydress firmy BP Chemicals Plas Tec. Výhody senážních plachet: -jedná se o dvouvrstvou folii o síle 150 mikronů -UV garance 12 měsíců -plachta je vyrobena z jednoho kusu. Rostlinná a živočišná výroba.

Květinářství, zahrádkářské potřeby, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny řezané, pokojové, umělé, sušené. - okrasné keře-jehličnany - ovocné stromy

Opravy: -silniční vozidla -pracovní stroje. Práce: -stavební -tesařské -zámečnické -zemní práce s jeřábem a těžkými stroji.

Chovatelská stanice: - německý ovčák.

Zahradní potřeby, zahradnictví - prodej, e-shop: - okrasné dřeviny - jehličnany - hnojiva - túje, cypřišky - textilní fólie.

Jízdárna, jízda na koni. Prodej - jezdecké potřeby.

Rostlinná výroba. Živočišná výroba. -centrála Doubravice nad Svitavou

Pěstování a prodej: - lesní a okrasné dřeviny.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba kombinovaná živočišnou výrobou.

Prodej: - akvaristika - teraristika - chovatelské potřeby - krmiva.

Velkoobchod: - lesnické zboží a materiály - produkty na zahradu, myslivost

Zemědělství: - živočišná výroba.

Zahradnictví: - vazba věnců a kytic.

Zemědělství. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Výroba: -žvýkačky a krmiva pro domácí zvířata -svíčky.

Zemědělská výroba-rostlinná, živočišná: -obiloviny -kukuřice -slunečnice -vinná réva, vinice-pronájem vinic -vepřový žír. Prodej použité zemědělské stroje, zemědělská technika, náhraní díly. Pronájem, prodej nemovistostí. Ubytování, ubytovna turistická. 50 míst.Šakvice 1km přehrada. Společné sociální řízení a kuchyňka. Vhodé ...

Zemědělské družstvo: - živočišná a rostlinná výroba.

Sdružení soukromých hospodařících rolníků Pěstování plodin jiných než trvalých Velkoobchod se základními zemědělskými produkty a živými zvířaty Silniční nákladní doprava