Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Soukromě hospodařící rolník. Zemědělská výroba.

Zahradnictví. Výroba, pěstování: -solitérní dřeviny pro zahrady, aleje, zahrady -poloodrostky, odrostky -stromy, stromky. Výsadba, údržba, zakládání: -okrasné zahrady, zahrádky -zeleň, parky -přesazování vzrostlých stromů. Služby: -zavlažování zeleně. Instalace, realizace: -vodní nádrže v zahradách, jezírka -fontány ...

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba -pícniny, kukuřice -živočišná výroba -skot, prasata.

Zahradnictví. Zelinářství. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -zelenina -letničky -sadba (sadby) zeleniny a letniček. Služby: -vazba kytic: -narozeninové, smuteční, dušičková (dušičky).

Zahradnictví. Pěstování, prodej: -zelenina, zelinářství: -zelí, čínské zelí, květák, okurky, celer, pórek, mrkev, brambory, petržel... -ovoce Prodejna - Květinářství: -Chropyně, Míru 801. Maloobchod, prodej: -květiny -květinová vazba na zakázku.

Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví.

Služby: -rostlinná výroba -řepka, oves bezpluchý, potravinářská pšenice, ječmen ozimý -živočišná výroba -porodna prasnic, prodej selat -výroba mléka -nákladní silniční motorová doprava Výroba, prodej: -přírodní hnojivo ZAHRADNÍČEK -organické přírodní hnojivo.

Služby: -komplexní lesnické práce.

Zahradnická výroba. Květinářství.

Farma. Rostlinná výroba. Živočišná výroba.

Výroba a prodej: -zemědělské produkty

Rostlinná výroba -obilí -osivo -krmivo.

Výroba, prodej: -krmné směsi pro hospodářská zvířata.

Výroba a prodej: - konzumní slepičí vejce (vajec) - drůbeží maso.

Prodej produktů rostlinné, živočišné a zemědělské produkce. Nabídka služeb v oblasti zemědělství.

Zemědělská výroba. Živočišná výroba: -chov* drůbeže (kuřecí brojleři) -chov* prasat (produkce vlastních prasniček) -chov* skotu. Rostlinná výroba: -zemědělské produkty, plodiny -obiloviny, krmné odrůdy -řepka (zpracévání ve vlastní lisovně olejů) -kukuřice -sója (40% podíl celorepublikové výměry). Míchárna: -krmné ...

Činnost: - zemědělská a rostlinná výroba

Velkoobchod, dovoz-import, prodej, dodávky realizačním firmám: -okrasné dřeviny -vzrostlé stromy, solitéry, alejové stromy, stromy nadstandartního vzrůstu a výšky -kotvící systémy vzrostlých stromů -protikořenové folie ROOTCONTROL, (RaciBlok) -travní osiva BARENBRUG -živé ploty (široký výběr). Služby: -poradenství.

Zahradnictví. Prodej: - řezané květiny - dřeviny Zakládání a údržba zahrad.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Nabízí: -prodej: -brambory, obiloviny, slunečnice -selata a prasata -polní práce -autodoprava -fekální cisterny -drobné stavební a truhlářské práce -tříděný písek: -pískovna Veltruby:321795745 -výroba: -tepelně izolační polystyrenové rohože -Veltruby:321795747, 0602251913.

Jízdárna, stáje: -vyjížďky na koních do volné přírody s průvodcem -100 Kč za hodinu a koně -vícedenní putování s ubytováním -tábory s koňmi -ustájení a přeprava koní.