Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělská výroba a myslivost; -zelenina -zahradnické speciality a školkařské výpěstky -ovoce, ořechy, plodiny pěstované pro přípravu nápojů nebo jako koření -ryby a ostatní produkty akvakultur -rybolov a chov ryb

Zpracování produktů rostlinné a živočišné výroby. Zemědělský podnikatel.

IFRAMIX, s.r.o. jako dceřiná společnost francouzské skupiny CCPA zabývající se poradenstvím, výživou a chovem zvířat. Produkty: - premixy pro drůbež, prasata, skot a králíky, minerální doplňková krmiva, enzymy, vitamíny, systém éterických olejů, blendy, přírodní desikátory prostředí a další produkty.

Služby, prodej: - akvarijní ryby, rostliny, technika - akvárium dle vašeho přání - potřeby pro chovatele domácích mazlíčků - poradenství - výkup akvarijních ryb

Zemědělská výroba.

Soukromý zemědělec. Zemědělství. Rostlinná výroba: - obilí.

Zemědělské družstvo, ZD**.

Výroba, prodej: - krmiva pro hospodářská zvířata.

Zemědělské družstvo. Zemědělství: -živočišná výroba -prasata -hovězí dobytek.

Výroba: -zemědělská, rostlinná, živočišná. Prodej, obchod: -zemědělské produkty: -obilniny -olejniny -mléko -vepřové, drůbeží maso -telata, selata, prasdata, brojleři. Práce: -zemní.

Prodej: -potřeby a doplňky pro psy, -chovatelské potřeby.

Zahradnictví: -prodej rostlin -zahradnické potřeby.

KONTAKT POUZE NA CENTRÁLU. Výroba: -zemědělská. Ekologické zemědělství.

Zemědělství: -živočišná výroba -chov prasat -rostlinná výroba -obiloviny -pšenice, ječmen, řepka.

Těžba dříví. Výkup dřeva. Lesnictví.

Chov: - pštrosi. Pěstování: - pšenice - ječmen.

Výroba: - krmné směsi pro sportovní rybolov.

Zahradnictví, výroba, pěstování: - okrasné a ovocné keře - sazeničky - stromky. Prodej: - zahradní technika - hnojiva - substráty - květináče.

Výroba, zpracování: - zemědělské produkty.